Vizitator mariusyk16 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Salut,ma numesc Marius.. am 16 ani.Si imi place foarte mult cea ce tine de electricitate,sunt elev in clasa a 10 a,la profil electrotehnic.Am o pasiune..si anume ledurile imi place sa fac orice din leduri,dar am si o dilema, cum vreau sa fac ceva imi apare o problema...Rezistentele.. nu gasesc pentru cea ce vreau sa fac.. vreau sa spun ca m`am dus la un magazin de electronica si i-am cerut 5 rezistente de 150 ohmi.. si m`ia zis ca nu are asa de mici(cica sa iau de la radio) in fine am vorbit cu un om electrician de la mine de pe scara si a zis ca imi da el ce am nevoie.M`ia venit in cap sa-mi fac o lampa cu leduri cam 10 leduri si vreau sa le bag la 6.3v cc .... Este bine asa? aaa... Am uitat.. as dori sa pun un potentiometru .. cam de ce valoare pot sa`i pun ?? Multumesc ... Link spre comentariu
vio2007 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 citeste aici :http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=209&t=51507 si in aceasta sectiune LED-uri si alte surse de lumina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum