sergiu mihoc Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... 0%26um%3D1 se merita la banii astia? din niste cautari pe google am observat ca se foloseste la subwoofere, e numai ptr bass? Link spre comentariu
papyreloaded Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Nu e bun de subwoofer Link spre comentariu
babic2005 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Salut,De ce spuneti ca nu ar fi bun de woofer/subwoofer (LW1503)? din pct de vedere al gamei de frecventei?? sau ce argument avetiAs vrea si eu sa fac un 2 sau 4 woofere si dupa mai multe discutii pe forumuri, ma cam orientez spre el.Credeti ca fac un pas gresit? daca da, de ce anume, care ar fi argumentul?Sunt voci care spun ca ar fi pe undeva, pe linie cu HP15S, altii zic ca si mai bun (ca rezistenta)....si altii care spun ca nu respecta datele de catalog si ca ar fi o chineazarie....Astept parerea dumneavoastra, Multumesc. Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 nu stiu multe despre el, dar LW-1503 e mai puternic ca hp 15s, puterea garantata e de 500 de watt, preblema e ca nu stiu daca se foloseste la subwoofere Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 pana la urma, LW probabil inghite mai multa putere, dar HP-15S are SPL mai mare. ce dai pe mere, castigi pe banane. Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 pana la urma e bun ca bass da sau nu? Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 ca bas, in incinte full-range e bun. ca subbas, nici o sansa. Link spre comentariu
papyreloaded Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Vrei si SPL mare si subbass Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Decat 4 subwoofere nu e mai bun unul si bun, realizat cu toti banii pe care i-ai fi dat pe cele 4? Link spre comentariu
babic2005 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 da dl Ionescu aveti dreptate, dar hai sa tratam 3 situatii:1 nu le faci pe toate 4 de odata deci nu dai banii toti odata (ca nu ii ai)2 poate nu ai nevoie sa cari toate 4 unde "faci o muzica" (sunt de ajuns si 2)3 poate te opresti la primele 2 (daca chiar tin, in cazul meu puterea fidek-ului adica vreo 400-450W per canal) Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Ignorand zisele unora care pretind lucruri fara sa aiba legatura, LW1503 se poate folosi ca subwoofer, chiar destul de buna pentru evenimente mai mici,i-am facut o incinta de 110 litri acordat la 45 hz cu 4 porturi triunghiulare, incinta 500*500*700 exterior, pal 18mm, ranforsat, panou frontal ingropat cu 5 cm, porturi de 110mm adancime, vatelina pe pe 3 pereti de vreo 3 cm. Suna mult mai bine decat Hp15,W sau S, pe subbas si inghitea 400-500W fara probleme (1 canal pe un Ma-500)Raspuns final din partea mea - Da, se poate folosi Link spre comentariu
papyreloaded Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Poate ca woofer domnule expert Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Poti sa argumentezi cu ceva acest lucru, in afara de ironie?spune ne si noua, de ce nu este bun ca subwoofer? Sa stim si noi, ca poate acei care au facut subwoofer cu ea au gresit...... Link spre comentariu
geordy Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Poate nu se poate folosi ca subwoofer ca are numele de LW . Daca ne uitam in datele tehnice si corectam problemele care le poate crea un astfel de difuzor intr-o incinta pt subwoofer sunt convins ca iese ceva decent.LE: oricum pana nu incerci sa vezi cum se aude nu ai de unde sa stii daca se poate sau nu folosi ca subwoofer. Mai ales trebuie sa iti placa tie si sa fie dupa cerintele care le doresti. Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 procesat cum trebuie, s-ar putea folosi ca subwoofer, dar tot nu se apropie de performantele unu sub-bas dedicat, de 18", fie el chiar si entry-level. si daca vrei sa compari pretul LW-ului cu pretul unui HP-18W de exemplu, eu zic ca pentru 50 de lei si ceva mai mult de carat, merita banii HP-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum