albasete Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Am facut partial schema din revista Tehnium nr. 4/1995, compilata cu schema din Tehnium nr. 1/nu se vede anul, este un articol de Catalin Stancu din Pitesti, dar nu am folosit MMC-ul 4060. Montajul este la servici, ma mai uit maine, dar sigur nu am facut cu cristal de 4Mhz. Sa fie asta cauza ? Daca merge, sunt interesat sa pun si un display, sa afiseze toate cele, da bine vizual, dar cred ca mai trebuie un mc, mai complica schema etc.... Link spre comentariu
Sigisman Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Schema din Tehnium Nr.1/1997 a fost probata de mai multe ori si este functionala. Imi aduc aminte ca am avut probleme deoarece nu dispuneam de frecventmetru la vremea aceea si "o lua razna" pana gaseam frecventa corecta.O seara placuta! Link spre comentariu
albasete Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Si ce i-ai facut sa functioneze corect ? Trebuie sa fac intai corectorul cu LM1036 ca sa pot verifica montajul. Pinul 17 de la TDA nu l-am conectat nicaieri. Link spre comentariu
Sigisman Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Reglam din semireglabil pana gaseam frecventa aproximativa. Link spre comentariu
albasete Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Si mai facea ceva, avea un tiuit, mi-am adus aminte. eu nu am reusit la vremea respectiva. Sa vedem. Link spre comentariu
Sigisman Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Intradevar apare un tiuit fin pe calea audio. Nu am reusit sa scap de acel tiuit. Am citit tot articolul din Tehnium si se specifica ca anumiti condesatori sa fie de calitate (4x4,7uF) din iesirile MMN806 pentru TDA 1524. Link spre comentariu
albasete Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Da, am inteles, dar si la amicul meu tot asa facea, a schimbat si condensatorii, a ecranat si partea de oscilatie si nu i-a dat de cap. Acest MMN facea corectia in TV-uri la culori, contrast si alte minuni pe partea video. Mi-a mai spus un meserias ca nu este indicat pentru audio, nu se poate elimina tiuitul. La persoanele care spui ca au facut montajul, cat de bine functioneaza-asta daca mai au montajul sau i-l utilizeaza. Link spre comentariu
Sigisman Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Unul a functionat pana acum o luna timp de 5-6 ani. Nu a avut probleme in afara de acel tiuit care oricum se auzea aproape de minim. Probabil o sa fac si eu montajul ca am un MMN si un TDA 1524 care stau degeaba.O zi buna! Link spre comentariu
albasete Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Sunt tare curios cum functioneaza, dar sa nu-ti pierzi timpul si sa muncesti degeaba daca acel tiuit nu dispare. Succes si numai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum