geluklamacik Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Am un golf 4 care nu are becuri ceata incorporate din fabricatie,din nevoia de a cumpara faruri noi ,am cumparat cu becuri de ceata incorporate,Intrebare:pentru a pune in functiune si acele becuri de ce mai am nevoie ? buton,releu,cablaj,sig. ?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
mad79 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Ai nevoie de buton,releu,sigurante, original blocul de lumini are o pozitie speciala pentru proiectoare,daca tu nu ai ascunzi undeva un buton. Link spre comentariu
geluklamacik Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 ok. mersi ,dar ce sti de cablaj este facut eu doar complectez cu blocul de lumini,buton,releu,sig.? Link spre comentariu
mad79 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 nu stiu.....o sa ma interesez.... Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 daca nu ai avut din fabrica proiectoare, nu este facut.trebuie sa tragi cablu, din cate stiu nu trebuie releu, daca folosesti blocul de lumini original (cel cu pozitie pentru poriectoare.) sper sa nu fie reclama, dar vreau sa ii dau o cale de a vedea un DIY - intra pe forum VW si o sa vezi ca este un topic cu toti pasii cum se realizeaza montajul!Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum