Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa SMPS 220 V 2X20

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

revin cu poze noi

http://picasaweb.google.ro/donscript/SursaSmps2X20V#

circuitu de pe radiator e un SL0380H care habar nu am ce e nu am gasit nimic pe net voi ce credeti . Sursa functioneaza exceptional nu bazaie nu se incinge si eu o tin mereu in priza cand sting calcu amplificatoru intra singur in stand by dupa cateva secunde.

Daca e cinva interesat as putea sa copiez si cablaju si sa il fac in eagle. si eventual sa vad cu trafu cate spire are.

Vreau o schema cu mosfet ce imi recomandati?? :d Pentru sursa asta.

Cu TDA 2030 2050 7294 leam facut p toate dar toate la un mement dat incep sa partaie :))

Am 2 boxe cu dif de 18 cm basu 12 cm medii si un twitter stau la apartament si e de ajuns :d

Link spre comentariu

Pentru ca ledul acela are o intensitate maxima si daca cresti tensiunea el se supraincalzeste si sa strica.Amplificatoarele au si ele o tensiune maxima dar daca o depasesti se ard detot.Deteriorarile ce apar in timp in functionare normala a componentelor electronice sunt foarte fine ,greu de masurat si imposibil de auzit in cazul amplificatoarelor audio.Difuzoarele insa se pot deparametrica mai repede mai ales folosite incorect sau ascultatorul se obisnuieste cu un anumit nivel de sunet si are impresia ca acesta a scazut in timp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări