gimsys Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 De ce am nevoie pentru a deveni electronist PFA ( in afara de pasiunea pe care o am ) Link spre comentariu
AlinEX Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 pai pasiune ai... mai ai nevoie de un lucru esential ....diploma! si banuti pt aia de la camera de comert daca nu ma insel Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 daca chiar stii sa depanezi,asta ca sa scoti suficienti bani ca sa dai si la stat si sa-ti mai ramana si tie,in prima faza iti trebuie vreo 5-600 lei,poate si mai mult,diploma si ...restul iti spun cei de la Primarie(ei elibereaza autorizatiile de PFI)si finante publice Link spre comentariu
AlinEX Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 primaria si finantele publice nu au treaba cu eliberarea certificatului de inregistrare PFA! la camera de comert trebuie mers de acolo iti spune un jurist ce acte trebuiesc... dar pt PFA neaparat diploma... daca faci SC nu trebuie decat bani si timp de alergat... a si pasiune pt electronica Link spre comentariu
gimsys Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 primaria si finantele publice nu au treaba cu eliberarea certificatului de inregistrare PFA! la camera de comert trebuie mers de acolo iti spune un jurist ce acte trebuiesc... dar pt PFA neaparat diploma... daca faci SC nu trebuie decat bani si timp de alergat... a si pasiune pt electronica Deci daca mi-as face firma nu as avea nevoie de diploma ? Link spre comentariu
AlinEX Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 absolut deloc.... eu am facutbani, un jurist, timp de alergat sunt singurele lucruri de care ai nevoie!!! insa nu stiu daca se mai merita in ziua de azi cu impozitele astea pe care le inventeaza bravii nostri conducatori!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum