Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema difuzor

Putz

Postări Recomandate

Salutare...Am o problema cu prinderea unui magnet de restul difuzorului...sper ca stiti vreo solutie...cand l-am primit era un nit smuls din carcasa difuzorului si a trebuit sa il dau jos ca nu vroia deloc sa intre inapoi. Ca sa-l prind inapoi in aceleasi nituri trebuie sa dau jos membrana si suspensia aia de jos si nu se merita ca poate-l rezolv de tot .Poate stiti alta solutie...tabla aceea cu gaurile o indrept eu pana la urma

Uite poze:

http://i48.tinypic.com/28jbpmq.jpg

http://i50.tinypic.com/m7qt01.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Putz

6

• Jimmy

2

• djlove

1

• massacre122

1

Top autori în acest subiect

cum au zis si colegii indreapta sasiu vezi ca la practiker ca e 10 12 le bison de metal vezi ca trebuie sa fie cu 2 min lipirea ala e bun in 5 min asculti muzica la el io am incercat cu el si e ok daca nu te pricepi incearca sal pui la loc dand drumu la muzica incet si vezi daca atinge si dai din ce in ce mai tare sa vezi daca atinge si daca nu atinge si ai noroc lai facut da mare atentie daca atinge tare nu mai urca in volum sa nu strici bobina.sper sa fi fost de ajutor.daca am gresit undeva va rog sa ma corectati.

Link spre comentariu

Daca dau cu acetona/diluant pe spider ala se dezlipeste ca e din panza tare dar daca dau pe suspensie se dizolva cred ...cine a mai schimbat suspensii il rog sa lase un PM ca vreau si eu niste indicatii....mersi anticipat

Link spre comentariu

Am reusit sa dezlipesc membrana de pe shasiu dar cum dezlipesc spiderul ca nu am reusit decat putin de tot si nu pot sa continui ca nu am loc de shasiu....am incercat cu acetona dar nu are nici un efect :cry:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări