bogdan666 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 am si eu o statie care e pusa la calculator. merge bine dar e o problema, cand aprind un bec in case face un "pac" in boxe si daca dau volumul la maxim cu muzica oprita prind si ceva radio ucrainean se aude si cand macina vecinu un sunet in boxe. acuma intrebare, ce sa fac sa nu mai fie afectata de un banal bec ?? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Puteti incerca cu un filtru de retea, care se gaseste deobicei impreuna cu mufele de alimentare, in sursele de PC.Eventual, dupa puntea redresoaere, adaugati niste condensatori de 1uF, 100n, 10nF, 1nF. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Nu pe re?ea trebuie filtrul, ci pe intrarea de semnal. 1k în serie cu cablul de semnal ?i 220...330pF la mas?, imediat dup? rezisten??. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 ?i de preferat direct în baza primului trz din diferen?ial. De asemenea, decupla?i trz pilo?i ?i prefinali cu cîte un cond de 100-470pF ceramic, la 250V minim, între b-c.Ptr pocnete de pe re?ea, e nevoie ?i de un filtru, sau m?car un cond de 0,1-1uF/250-275Vca în primarul trafo.E posibil s? fie ?i amplificarea prea mare, se poate mic?ora, cu sc?derea interferen?elor nedorite, ptr asta schema amplifului ar fi de dorit s-o postezi aici. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 poi statia e veche nu am schema cu ea. eventual as putea face niste poze daca ar ajuta la ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum