Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu statia

bogdan666

Postări Recomandate

am si eu o statie care e pusa la calculator. merge bine dar e o problema, cand aprind un bec in case face un "pac" in boxe si daca dau volumul la maxim cu muzica oprita prind si ceva radio ucrainean :rade: se aude si cand macina vecinu un sunet in boxe. acuma intrebare, ce sa fac sa nu mai fie afectata de un banal bec ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan666

2

• zal

1

• yo9hnf

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Puteti incerca cu un filtru de retea, care se gaseste deobicei impreuna cu mufele de alimentare, in sursele de PC.Eventual, dupa puntea redresoaere, adaugati niste condensatori de 1uF, 100n, 10nF, 1nF.

Link spre comentariu

?i de preferat direct în baza primului trz din diferen?ial. :da De asemenea, decupla?i trz pilo?i ?i prefinali cu cîte un cond de 100-470pF ceramic, la 250V minim, între b-c.Ptr pocnete de pe re?ea, e nevoie ?i de un filtru, sau m?car un cond de 0,1-1uF/250-275Vca în primarul trafo.E posibil s? fie ?i amplificarea prea mare, se poate mic?ora, cu sc?derea interferen?elor nedorite, ptr asta schema amplifului ar fi de dorit s-o postezi aici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări