Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pini mufa serial

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghettoman

5

• dragostalpau

1

• ALEKS

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator balog

Explicatia dintre diferentele de notatii sunt datorita.--Tipului dispozitiv receptor sau emitator)--mufa mama sau tata.--vizualizare din spate sau din fata.

Link spre comentariu

dar cele scrise pe plasticul mufei nu s eschimba...potzi s-o privesti din spate fatza...poate sa fie mama, tata etcrares...ai uitat sa postezi la alimentatoare...posteaza si acolo de mufa seriala :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu
Vizitator balog

Cum sa nu se schimbe cind o privesti din fata si din spate.Trage tu un text pe o foaie transparenta si citeste-o de pe partea cealalta, nu cred ca literele vor ramine in aceiasi pozitie(litere-pini).Mufa mama sau tata ma refer din punct de vedere Receptor-emitator semnificatia pinilor si nu numerotarea lor

Link spre comentariu

tu de curiozitate ai "pipait" vreodata o asemenea mufa?

puneo asta in oglinda :lol: :lol:

Posted Image

si mai lasa perlele....nu stii taci din gura....sau cel putzin eu asha fac :twisted: oi fi si eu prost si pe linga...dar nu las sa se vada :lol: :lol: e si vorba aia... "de taceai filozof ramineai" :wink:

p.s. asha mam inervat de am facut acuma poze la o mufa....asa a insemnat sa iau un bax intreg de pastile "anti-lene" :oops:

Link spre comentariu
Vizitator balog

Imi pare rau dar se pare ca esti orb nu vezi ca la mufa din stinga pinul 1 e in dreapta iar la cea din dreapta este in stinga desii cred ca este aceiasi mufa(pozata din fata si din spate). (totu depinde cum o privesti-la fel depinde cum este exemplificata in schema din fata sau din spate - pe schema electrica ordinea de numerotare variaza exact ca mai sus)Se vede ca nu ai facut scheme cu asemenea mufe si care nu erau NUMEROTATI pinii(pe schema- ci doar o poza a mufei si cu firele care vin legate), altfel iti puneai si tu problema ca colegul de mai sus.'De taceai filozof ramineai' este foarte valabila in cazul tau.Din pacate multi se baga in seama sa ca tine sa critice pe unii si pe altii fara sa isi vada lungul nasului.Te-ai enervat degeaba ca sa nu zic de ce..

Link spre comentariu

dar cele scrise pe plasticul mufei nu se schimba...potzi s-o privesti din spate fatza...poate sa fie mama, tata etc

CELE INSCRISE PE PLASTICUL MUFEI

asta am scris eu mai sus...tu vezi ca in loc de pinul 1 apare pinul 5 daca intorci mufa?ma refer la scrisul pe plastic sau contact electric...

sa lipesca mufa pin la pin...asta era ideea...adica pinul 1 din schema la pinul 1 inscris pe mufa...etc...

asta il nedumeera pe el

am facut la scehme cu mufe deastea incepind cu cabluri null modem pentru updatat softuri in receievere , jtaguri , pina la interfetze phoenix de programat cartele si interfetze season :wink:

sorry man..dar ori esti obosit ori ai QI <= 80

Link spre comentariu
Vizitator balog

Pai el era nedumerit ca pe schema pini apareau invers fata de pini de pe spatele mufei de legatura, si se intreba daca nu este o greseala in schema.Nu este nici o gresala(asa cred) diferenta apare ca pe schema mufa este privita din fata si nu din spate acolo unde se face conexiunile.Problema e ca te bagi in seama fara sa analizezi atent ce vrea colegu.Adica vorbesti total pe linga subiect.Si pina la urma urmei nu te mai baga asa in seama fara rost si ii faci pe altii prosti si te enervezi fara rost.

Link spre comentariu

pai si eu c eiam zis?...iam zis sa respecte ceea ce scrie pe mufa :wink:problema este ca tu ori ai citit printre rinduri ce am scris eu ori...vezi mai sus.iar bagatul in seama lai facut tu....ca peste tot de altfel...fara sa il ajutzi cu nimic...numa sal bagi si mai mult in ceatzaeu i-am dat solutzia simpla...lipeste exact la pinii care ii scrie pe mufa ca asha e bine...nu lam luat sal invirtesc ba din fatza ba din spate ba din lateral ba de sus...ba ca e mama ba ca e atta ba ca e vecin...etc :lol:

Link spre comentariu
Vizitator balog

Era mai bine 'Daca Taceai Filozof Ramineai'Asa isi mai pierde omu timpu cu deastia ca voi, carora va place sa contraziceti pe altii ca sa aratati cit sunteti de desteptii si altii cit sunt de prosti.

Link spre comentariu

Era mai bine 'Daca Taceai Filozof Ramineai'Asa isi mai pierde omu timpu cu deastia ca voi, carora va place sa contraziceti pe altii ca sa aratati cit sunteti de desteptii.

eu astept sa mai citesca cineva ce s-a scris aici si sa deduca el cine a fost pe linga.tot nu ai realizat ca ai citit printre rinduri?sau nu ai inteles despre ce vorbeam? mai repet odata?CELE INSCRISE PE PLASTICUL MUFEI NU DIFERA NICI DACA TE UITZI LA IA DIN SPATZIU@rares_vintea tu te-ai lamurit pina la urma?
Link spre comentariu

Cum sa se schimbe numerele domnilor? Cel mult se schimba unghiul din care le vezi... cand intorci mufa pe dos (in oglinda) de aceea vezi Pin 1 in dreapta sau in stanga... dar numerele nu se schimba nicidecum.

Uite ca am mai umplut forum-ul cu un post inutil...

Link spre comentariu
Vizitator balog

Bai ghettoman problema ta este ca ne crezi prosti de dam in gropi astfel ca dupa inteligenta ta noi am crede ca numerotarea de pe plasticul din fata si de pe dos ar fi diferita.Noi am discutat despre altceva...Oricum stii 'Nu e bine sa te pui cu prostu ca are mintea odihnita'Am umplut forumul asta cu prostii ca doi prosti care se bat cap in cap si fiecare vorbeste altceva fara sa se vorbeasaca nimic in comun.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări