Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DIFERENTA INTRE 2 TDA ?

Vizitator ludovik

Postări Recomandate

Vizitator ludovik

Salut am si eu o intrebare care e diferenta dintre un tda 7294 si tda 7296 ? , ca eu am la subwoofer tda 7296 iar in schema nu prea vad diferente (e alimentat la 26vcc MULTUMESC !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

2

• augustin

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

TDA7296 are tensiunea maxima de alimentare mai mica (si deci mai putina putere), si este mai ieftin. Daca pui un 7294 in loc o sa mearga exact la fel, trebuie modificata si tensiunea de alimentare (schimbat traful) ca sa ai putere mai mare. In schimb daca pui 7296 intr'un circuit pentru 7294, s'ar putea sa faca bum.

Link spre comentariu

TDA 7296 = VERY HIGH OPERATING VOLTAGE RANGE (?35V).....70V - 60W DMOS AUDIO AMPLIFIERTDA 7294 = VERY HIGH OPERATING VOLTAGE RANGE (?40V).....100V - 100W DMOS AUDIO AMPLIFIERPoti sal inlocuiesti faraprobleme ...dar atentie TDA 7296 SA NU FIE 7296A..Pt ca sunt diferite...

Link spre comentariu

La tensiunea care o are el ..26Vcc,7296 face BUUUM???

Pai el are ampliful cu 7296 de la mama lui deci cu tensiune de alimentare potrivita pt el. Ma refeream de ex daca pui 7296 intr'un Genius pe subwoofer. Atunci chiar face bum.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări