Vizitator cata_cata Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 salutare! as dori sa schimb intr-un amplificator conzi de pe alimentare si restul din preamplif,corector ton si amplif! ce firma(model) imi sugerati dintre cele de aici http://69.16.203.67/~audioalc/amplif/cond/cond.htm Link spre comentariu
Vizitator cata_cata Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 salutare! as dori sa schimb intr-un amplificator conzi de pe alimentare si restul din preamplif,corector ton si amplif! ce firma(model) imi sugerati dintre cele de aici http://69.16.203.67/~audioalc/amplif/cond/cond.htm sau nu neaparat de acolo,as dori sa stiu care firma ar fi mai buna! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 În afar? de a m?ri capacitatea celor de pe alimentare (asta dac? suport? trafo, puntea ?i siguran?a de re?ea o valoare dubl?-tripl?) ?i care va aduce o mic?-mic? îmbun?t??ire a r?spunsului la volume mai ridicate, restul conzilor electrolitici se pot schimba numai de fi?e. Nu stric? s?-i verifici întîi pe cei originali, poate nu e nevoie de nici o schimbare. Singura recomandare ar fi ca cei de valori mici, maxim 1-2,2uF s?-i schimbi cu unii nepolariza?i, c? la valorile astea au m?rimi decente. Oare merit? acel amplif toat? opera?iunea? Acum am v?zut c? e ?sta: Universum V-155, l-ai luat de la Cristi (Suhoi)? Link spre comentariu
Vizitator cata_cata Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 În afar? de a m?ri capacitatea celor de pe alimentare (asta dac? suport? trafo, puntea ?i siguran?a de re?ea o valoare dubl?-tripl?) ?i care va aduce o mic?-mic? îmbun?t??ire a r?spunsului la volume mai ridicate, restul conzilor electrolitici se pot schimba numai de fi?e. Nu stric? s?-i verifici întîi pe cei originali, poate nu e nevoie de nici o schimbare. Singura recomandare ar fi ca cei de valori mici, maxim 1-2,2uF s?-i schimbi cu unii nepolariza?i, c? la valorile astea au m?rimi decente. Oare merit? acel amplif toat? opera?iunea? Acum am v?zut c? e ?sta: Universum V-155, l-ai luat de la Cristi (Suhoi)? nu,e al unui amic,l-a cumparat din targ,stricat,cu 70ron! i-a cumparat stk-ul si ori era busit,ori la busit cand a incercat sa-l lipeasca pt ca dupa ce i-a dat drumu a luat foc rezistenta de pe + si prin masuratori am aflat ca e busit un tranzistor din cele 4! chestia cu schimbatu conzilor...da poate e o fita...oricum nu sunt f multi! investitia ar fi de vreo 100ron fara cei de pe alimentare! deci maxim 200ron cu totul!nu stiu daca i-as pune conzi pe alimentare mai mari ,am facut asa cu statia hitachi si park bassul se auzea mai aiurea,din 12000 am pus 15000 si nu prea mi-a placut cum se auzea! puntea este formata din diode fff groase! iar statia nu stiu daca merita sau nu, e sony ta-f530es! merita ca sa zic asa datorita maniei mele renascute dupa vreo 4ani vreau sa-i pun borne si rca-uri vazute pe un site si care mi-au lasat gura apa!! aa si finalii...sa fie la fel pe ambele canale,pe un canal sunt originalii,pe celalalt sunt echivalenti! cam greu cu astia,am vazut ca se gasesc numai pe siteurile straine :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum