Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

posturi tv prin satelit

Postări Recomandate

am vazut odata la discovery la o emisiune de tuning auto cum unu pe un jeep si-a montat un dvd auto cu tv tuner. in discutiile lor acolo spunea ca atelierul respectiv i-a montat un amplificator de semnat tv f. putermic ca spunea'' am sa prind si posturi tv din china''. nu avea nici o antena tv exterioara iar masina era plina de lcd-uri. cum se poate prinde si la noi posturi tv probabil prin satelit printr-un tv auto ?

va multumesc !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TAO

2

• elmar

1

Vizitator comfel

numai in filme se vad asemenea prostii ,ai spus ,,,un amplif f puternic , ce sa amplifice ce ???????daca nu ai semnal iar posturi tv prin satelit nu se pot prinde decat in mod stationar cu antena si receptor satelitar,, antena find f bine regl pe satelit (ex...Hotbird emite pe 13grade E ,cum faci sa mentii antena pe 13 grade in mers cu masina si in acelasi timp sa mentii calitatea si nivel semnal in parametri optimi ?????????)imi poate explica cineva ????????????Din cate am observat nu sa omorat nimeni sa iti raspunda ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Link spre comentariu
Vizitator comfel

nici cu internetul oricat de mare viteza ar avea nu vad ce ar putea prinde ;; in miscare mai ales pe ruta;; Lacul Rosu- Gheorghieni-Praid-Sovata -Reghinin -Tg Mures pe acest sector de drum nu avem semnal Gsm ca lumea nici radio pe Fm nu prea se gaseste in eter iar internetul nu intra in discutie acest sector de drum parca nu apartine Romaniei , :jytuiyu :aut:

Link spre comentariu

deci ... a nu se intelege gresit '' la discovery la o emisiune de tuning auto '' unde se tuna o masina la comanda ptr. un interpret de muzica house- nu mai tin minte bine, dar poate avea car PC sau vreun tv tuner , cine stie ce sisteme de antene( maţe) avea intinse pe sub plafoniera !!!! :nas:

Link spre comentariu
Vizitator comfel

deci ... a nu se intelege gresit '' la discovery la o emisiune de tuning auto '' unde se tuna o masina la comanda ptr. un interpret de muzica house- nu mai tin minte bine, dar poate avea car PC sau vreun tv tuner , cine stie ce sisteme de antene( maţe) avea intinse pe sub plafoniera !!!! :nas:

in alte tari super civilizate probabil se poate dar tehnic nu vad cum ,,, in ceia ce priveste tuningul auto la noi este un moft dupa mine ,nu ai infrastructura (drumuri )iti spun din experienta ,am avut o super masina sport cu garda la sol de 11cm iar la un drum mai lung catre alte tari pe ruta de mai sus amintita am spart spoielur-ul care mai apoi ma costat 500 euro (in Germania ) a tuna o masina la comanda ptr.a interpret de muzica house se merita doar daca te da banii afara din casa si ai o masina adevarata ..inchipuiesteti un Logan cum ar arata tunat (EXT -INTER ) tot eu iti spun ca dracu .....Am vazut de sarbatori in Italia (Torino) un targ de tunung auto ce expunea ,,aparate radio digital auto satelitare ,DVD-uri peste tot in masina .amplif si altele ,,,, ei alta viata dar si pretul era pe masura de te durea capul numai sa numeri cate zerouri aveau in coada ce parere ai :da
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări