cosmos Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Salut! am o dilema in legatura cu acest tranzistor tip33c,nu sint sigur ca echivalentul lui ar fi bd245c.Caracteristicile tehnice sint la fel,dar diagrama interna a lui tip33c arata ca ar fi doua tranzistoare NPN respectiv PNP si nu stiu daca la BD245c este la fel.Inainte de a cumpara am zis sa mai intreb,poate sa mai lovit cineva cu aceasta problema.Va multumesc! Link spre comentariu
Relav Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Unde ati vazut ca "diagrama interna a lui tip33c arata ca ar fi doua tranzistoare NPN respectiv PNP ". Sin datasheet nu rezulta asa ceva. Este un tranzistor simplu npn. Link spre comentariu
cosmos Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 in fisierul alaturat am vazut, dar cred ca din cauza oboseli am vazut ce nu trebuia, acolo sint intradevar doi tranzistori,numai ca unul este tip33c iar celalalt tip 34c.Scuze, subiect incheiat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum