Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere CD-player

Vizitator calin_c

Postări Recomandate

Vizitator calin_c

Nu demult scriam in aria "audio pentru PC", in cautarea unei solutii decente pentru "cantat" muzica. Dupa N pagini de net cred ca m-am maturizat si vreau sa renunt la ideea de "PC-player", indiferent cum ar fi - cu dac extern sau soundcard intern sau oricum ar fi.... Si astfel am ajuns la o dilema si mai mare: Ce CD-player sa-mi iau ? Intrebarea fiind foarte generala, v-as ruga pe voi, cei care va pricepeti , sa-mi dati niste specificatii decente pentru un eventual player pe care l-as gasi de vanzare. Stiu ca decent e un cuvant relativ, in functie de cultura si edicatia in domeniu, de aceea tin sa specific ca sunt "la inceput de drum". Boxele pe care le folosesc sunt pe 2 cai (beyma 8br40+seas 27tdc, construite acum 2 ani) iar amp-ul , un batran technics su-7300. Inteleg ca nu ma ridic la un inalt nivel de fidelitate cu ceea ce am, dar pe masura ce acumulez fonduri, incerc sa ridic stafeta si sa-mi imbunatatesc conditiile de auditie. Legat de player, prefer sa fie un plus de fidelitate chiar daca ar fi unul fara dvd sau mp3, pe care nu pun pret aproape deloc.Va multumesc anticipat ! :)PS: nu stiu daca am postat in aria corecta (scuze, daca e cazul)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dan Morar

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări