Vizitator neculea corneliu Postat Iulie 8, 2005 Partajează Postat Iulie 8, 2005 are cineva schema la zappulse 2.2,2.3 ,ucd 400 sau ucd 180?sunt in stare sa vand si pantalonii de pe mine pentru ele Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 de ce nu le cumperi de la autor ? au preturi decente ! nu le mai faci tu ! Link spre comentariu
Netcrusher Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 Si schemele respective duc la un circuit, care ce face? Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Iulie 11, 2005 Partajează Postat Iulie 11, 2005 Nu mi se pare un pret decent 230 de euro pe un zappulse care scoate 200 de watti in 8 ohmi.Mai interesant pentru mine e principiul de functionare pentru un posibil upgrade de putere.nu am auzit niciodata cum suna un etaj in clasa t si nici in d.multi spun ca in clasa d simpla nu suna bine si ca doar prelucrarea digitala inaintea excitarii pwm a finalilor da rezultate satisfacatoare.scheme in clasa d am garla,dar nu am auzit pe nimeni sa le laude prea tare.singurele laudate sunt cele mentionate si tripath-urile care au niste preturi inspaimantatoare.traiesc totusi in romania si oricat as vrea nu imi permit sa fac investitii prea mari in montaje la care as putea constata ca sunt excitate de integrate specializate si la fel de scumpe ca produsul finit.probabil ca nu sunt singurul care asteapta mura in gura,dar rareori imi permit placerea de a experimenta.daca totusi n-o sa gasesc nici un sprijin o sa caut singur solutia ca de atatea ori... Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iulie 11, 2005 Partajează Postat Iulie 11, 2005 400Wrms amplifier-module based on UCD-technology Price: € 100,00 excl. VAT Nu ti se pare ok ? daca il faci tu sa fii sigur ca in primul modul vei baga mai mult :roll: Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 detin aproape 200 de kg de placi electronice defecte,cea mai mare parte,surse in comutatie de calc si tv,am muncit in prostie-din lipsa de comenzi care mi-au creat o groaza de timp liber-la recuperarea de tot felul de ferite,constructia de tot felul de invertoare si acum crezi ca o sa cumpar ceva din comert?mi-am dat mana si lucrez cu smd-uri mai repede decat multi cu piese conventionale asa ca as vrea sa pot profita si eu de pe urma groazei de timp liber pe care,desi nu mi-o doresc,o am.pe mine ma amuza discutiile de pe forum in care unii se plang de pretul prea mare al transformatoarelor si condensatoarelor.pai eu ma duc la fiare vechi si cumpar transformatoare la 8000 de lei pe kg iar din bazar iau de la gunoieri surse de calculator cu 10 000 de lei.De la magazin mai cumpar fludor si rezistente ca e mai usor sa le iau de acolo decat de pe placi.asta mai ales pentru ca ultima oara cand am vazut piese originale la magazin a fost acum patru ani.La mine in piatra neamt sunt doar doua magazine de piese electronice si daca te duci si le ceri sa-ti aduca piese originale iti spun ca nu au de unde.Realitatea este ca au de unde dar la un tranzistor de trei sute de mii ,pe care il asteapta din germania trei saptamani ,nu au ce sa mai adauge .Chiar acum trei saptamani am dat comanda de niste 2sa1295 si sc 3264 si am specificat ca ii vreau de la sanken sau toshiba la 250 000 bucata . Mi-au adus niste jafuri care erau 64 de mii(cu adaos inclus) pe oferta si ca sa nu ma prind i-a pus cu 100 000 .niste escroci.Acuma mai nou am gasit niste scheme de invertor de sudura si o sa-mi incerc ambitia de a le face doar cu piese recuperate,cu exceptia oscilatoarelor pwm pe care o sa le iau noi.o sa fie randamentul ceva mai mic pentru ca inseriez diode de alea de 30 de amperi pe 45 de volti dar tot cred ca o sa iasa.am facut calculele si sursele si monitoarele din care iau piesele m-au costat in total vreo cinci sute de mii.radiatoare am garla din casari de pe la diverse firme de pe-aici.pe la noi un invertor de 120 de amperi e 27 de milioane.la vale este mai ieftin?am si eu o curiozitate.daca muncesc o saptamana si cheltuiesc maxim 1 milion pe piese pare fantastic?ma gandesc ca altii au resurse si mai ieftine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum