sergiu mihoc Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 salut, ce diferenta este intre hp 15w si hp 15s? care suna mai bn ca bass, si care este mai bun?care este diferenta de pret? Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Jimmy, ai citit regulamentul? Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 dap, l-am citit. daca despre linkul postat e vorba, mi-a picat fisa ulterior dar n-am mai putut sa-l editez. Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 inca o intrebare de curiozitate, daca folosesc un hp 15w pentru bass nu se strica cu timpul?intreb pentru ca am citit undeva ca hp 15w nu prea e difuzor de bass, si in alta parte am vazut o poza cu o incinta de bass cu acel difuzor. Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 daca il folosesti cum trebuie n-are nimica. sa nu bagi semnal distorsionat in el, sa nu-l folosesti mult peste puterea RMS, si sa-l filtrezi activ cu un hi-pass pe la vreo 40-45Hz, cu panta de 24dB/octava cand il folosesti la chefuri. Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 daca il folosesti cum trebuie n-are nimica. sa nu bagi semnal distorsionat in el, sa nu-l folosesti mult peste puterea RMS, si sa-l filtrezi activ cu un hi-pass pe la vreo 40-45Hz, cu panta de 24dB/octava cand il folosesti la chefuri.problema e ca sunt incepator si nu inteleg prea multe ,poti sa-mi zici te rog mai exact ce fel de filtru si de unde se poate achizitiona? Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 daca nu ai chef sa construiesti, uite aici unul gata asamblat: http://www.hi-end.ro/modul-filtru-subwo ... -1503.html Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 daca nu ai chef sa construiesti, uite aici unul gata asamblat:http://www.hi-end.ro/modul-filtru-subwo ... -1503.htmlaha ok..credeam ca era ceva de genu asta:http://www.mediaboom.ro/images/sal_filtru_hvs_14.jpg Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 ala e doar filtru trece jos, pasiv, si de o calitate indoielnica... Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 hp15w e si nu prea e subwoofer.Evident ca sunt tot felul de labareli de proiecte cu asa zis f3 la 35Hz si cand le faci vezi ca la 35Hz diful pufaie si cam atat.Merge el in ditamai lada de 150L, dar in lada aia pui hp18w sau alt difuzor de subwoofer mare si ii da clasa.Evident ca cine are interes il lauda ca merge extrem de bine si asa mai departe.Lumea insista sa faca suburi cu el si doar dupa ce le construieste se trezeste la realitate. Ii un dif ieftin, ii bunicel la banii lui, merge si ca si subwoofer daca nu esti deloc pretentios.Cu adevarat nu vei stii ce poate decat dupa ce il cumperi sau il asculti la cineva.Ce nu imi place mie la el e ca ar merge cat de cat ca subwoofer, mai bine zis bas in lada mare si presiune doar de pe la 45Hz in sus, sub incepe sa se bajbaie. Si ca presiune totala nu e prea grozav ca nu tine putere prea mare si din punct de vedere calitativ cam tot asa. Link spre comentariu
indrei Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 pff.... in primu rand diferenta intre ele ar fii de preturi... si de acolo puterea si alte treburi care mai vin pe langa si imi este lene sa le scriu ... oricum recomand hp15s am auzit cum suna in FR si pot sa zic , ca la banii aia suna demential Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Sharky este rau intentionat deoarece are ceva de impartit cu mine si cu firma Paudio in general.HP-15W merge in aplicatii de bass in incinte de 120 de litri acordate la 40-45 de HzHP-15S merge in aplicatii de bass in aceleasi incinte dar cu mentiunea ca nu va cobora chiar atat de bine, insa la acei bani, performantele sunt mai mult decat bune.nu este chiar o solutie OK pt casa, insa pentru sonorizari, energia este exact in zona in care trebuie in muzica din zilele noastre.partea buna este ca avem HP-15S in varianta pe 4 ohmi in stoc pe discopro.ro , ceea ce inseamna ca amplificarea va fi sensibil mai ieftina. Link spre comentariu
radue Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Ca sa ai subbas din HP-15W iti trebuie un ladoi de incinta cam de la 120-130L in sus. Nu vorbesc din simualri!Totusi, asta nu e difuzor de subwoofer asa ca nu mai incercati sa faceti subwoofere cu asa ceva Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 merge ca subwoofer, pentru aplicatii de sonorizari, cine nu crede il invit sa asiste la probe la noi la sediu.radu, se vede ca nu vorbesti din auzit ci din citite pe "mess" Link spre comentariu
CBI Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 nu este chiar o solutie OK pt casa, insa pentru sonorizari, merge ca subwoofer, pentru aplicatii de sonorizari,adevarul e ca daca spuneai astea de fiecare data cand cineva iti cerea ceva ieftin,poate nu mai sareau colegii in cap,de asemenea puteai preciza cand lucrurile o luau razna ca este totusi o solutie entry fara pretentii exagerate in loc de 'suna extrem de bine'cuvintele pot fi intelese(sucite) dupa bunul plac ,voi vedeti ce zicem noi(cumparatorii) intentii rele,si pt noi e exact acelasi lucru anumite descrieri(exagerari)nu cred ca mai exista cineva care nu a auzit acel dif,care ajuns disputa 'nationala' la cata prmovare si lauda a avut pe cele cateva forumuri de profil.DAr faptul ca este atat de blamat si disputat nu il face nici prost,dar nici nu il ridica la ceva ce nu este.Nu toti vedem un dif cu xmax 2mm si f6 la 45 subwoofer.El a fost conceput pt aplicatii de bas in boxe entry si acolo isi face bine treaba.FAptul ca se mai pot face mici matzocarii cu el,este alta treaba,dar ramane la latitudinea fiecaruia sa stabileasca daca merita Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum