Vizitator dexter18 Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Salutare!De ceva vreme caut o astfel de schema (DC DC converter sau ceva de genu) pentru a alimenta un mATX. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Sper sa nu fiu off-topic...dar ca idee de ce nu va inspirati dintr-o schema de sursa de laptop (evident partea interna care genereaza tensiunile care aveti dvs. nevoie... 3.3V, 5V, etc )....si care se alimenteaza extern dintr-un alimentator de 17...19V ...asa cred ca rezolvati intr-un fel problema disipatiei....si daca detineti o placa de baza ITX cu procesor N ...consumul este si mai micLE::... am comis-o ...acum am vazut ca de la ideea aceasta doriti sa plecati....ce inseamna sa citesti de la pagina 2 spre 1 Scuzati...daca se poate sterge postul meu...va rog Link spre comentariu
Vizitator dexter18 Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Este o idee buna! Sa vad daca gasesc vreo schema in acest sens! Ce am gasit paa acum ia 5 v si 3.3 si-l face 12V http://www.electroniq.net/power-supply/ ... rcuit.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum