Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK 4050V

Sandu_alex_999

Postări Recomandate

A folosit cineva acest stk? Am in plan un 5.1 mai "coios" putin si cum nu suport tda2494 in punte , am cautat un stk care sa ajunga la 150-200w/8 ohm. L-am gasit la TME la 77 de lei bucata , ma gandesc ca nu e nici sansa sa fie vreo facatura ieftina... :nas:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sandu_alex_999

3

• Sharky

2

• misuraelectronic

2

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu stiu cum s-ar comporta ipa400 , ca putere ar fi excelent , da nu stiu cum se descurca cu brum-ul , eu am avut ipa800 si avea un brum ciudat. Posibil sa fie de la faptul ca nu il bagasem intr-o cutie metalica...

Link spre comentariu

av800 nu are brum daca tot montajul e facut cum trebuie.E MUT si fara sa il bagi in cutie. Probabil ai gresit tu ceva acolo la conexiuni sau ai luat un kit naspa.Vezi ca-s niste drivere destul de smechere: lme nu stiu cat, pui pe langa niste tranzistori si gata.

Link spre comentariu
Vizitator sound solutions

LME 49810 cred ca este driverul la care se refera Sharky,este super ok (ca driver ) si poti face un amplificator foarte bun (mai ales raport calitate pret ,realizat ingrijit este chiar super hi-fi)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări