Vizitator danielardelian Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Salut,Incerc, incetisor, sa-mi reiau un hobby mai vechi, electronica, si de care nu m-am mai putut ocupa vreo 10 ani de zile, pana am terminat studiile si m-am stabilit si eu la casa mea. Mai demult am avut un mic atelier de electronica foarte bine dotat, cu multe piese, scule si aparatura (chiar si osciloscop...), dar in timp s-a cam deteriorat.Acum ma aflu in faza in care surubaresc la diverse kituri Velleman neasamblate (kiturile mi se par de o calitate surprinzator de buna fata de ce gaseam pe vremea impushcatului), dar treptat incep sa fac si diferite alte experimente. Asadar ma trezesc in situatii de genul ca as avea nevoie de un condensator si vreo doua rezistente putin mai mici, sa mai tai putin amplificarea ca oscileaza corectorul de ton, si este ora 21:00 iar la Vitacom este probabil inchis, si n-am de unde sa le iau pana luni...intelegeti ideea.Ce caut: set de rezistente si condensatoare de diverse valori, set de tranzistoare de mica si medie putere cu siliciu, PNP / NPN (aproximativ ceva de la nivelul clasicilor BC107, BC139, pana la cel mult un 2N3055), niste diode (1N4148 - 1N4007), niste zennere (3.3 - 18V), niste LED-uri, niste MOSFET-uri, niste potentiometre, etc.Stiti cumva daca vreun comerciant de pe la noi are asa ceva in oferta? Am incercat sa caut pe Google dar am fost extrem de dezamagit de ce am gasit (niste seturi de rezistente 10 Ohm - 1 MOhm la conexelectronic, dar care nu sunt pe stoc si nu se mai aduc pana poimarti...).Sau, daca nu exista deja, poate o fi o idee buna pentru un produs comercial, poate este cineva interesat... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 vrei sa cumperi sau mut anuntul la incepatori? Link spre comentariu
Vizitator danielardelian Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 vrei sa cumperi sau mut anuntul la incepatori?Pai eu la Incepatori am deschis topicul, nu inteleg cum a ajuns la Vanzari.Nu este un anunt de cumparare ci doresc recomandari catre produse existente. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 mutat la incepatori Link spre comentariu
Vizitator danielardelian Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Uite, cam asa arata ce caut eu: SET OF 500 RESISTORS: http://www.velleman.eu/distributor/prod ... w/?id=8629 Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Ce mare greutate s? cumperi cîte 10 buc??i minim din toate valorile ce se g?sesc?De asemenea, cum g?se?ti pl?ci cu piese sau casezi diverse aparate, sco?i tot ce se poate recupera din ele.Sigur c? toate astea nu vor încape într-o cutie, ci în mai multe sertare, dar asta e realitatea. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Eu asa am facut. Ba mai mult, acum sunt magazine de la care poti cumpara foarte ieftin, chiar 100 de bucati de o anumita valoare costa in jur de 1 leu, deci chiar si vreo 50-100 de valori nu e un cost foarte mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum