Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare motor (haotica)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Tare ideea :rade: Dar da,ii trebuie un tipar. Cu microcontroller se poate creea un tipar complex(sau nu...ia niste valori la intamplare) si face ce vrei tu(fara ca sa se vada vre-un tipar)Sau poti folosi o placuta de comanda de la luminile alea de brad care clipesc in n-spe feluri :da

Link spre comentariu

salut as dori sa fac un circuit care sa comande un motor de cc (24 v) dar care sa faca motorul sa varieze haotic, nu vreau sa respecte un tipar. se poate face asa ceva sau trebuie neaparat sa respecte un tipar?

Sunt scheme care imita flacara unei lumanari. Una dintre acestea se bazeaza pe zgomotul aleator (ca amplitudine si frecventa) produs de-o jonctiune pn a unui tranzistor sau a unei diode (cu Ge parca). Cred ca s-ar putea adapta un asemenea montaj pt. aplicatia dv. Cred ca rotorul ar trebui sa aiba o greutate mica.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări