doru3160 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Va salut pe toti,poate gasesc ceva informatii macar-a ajuns zilele astea la mine, un RR Balada S582 A,in obisnuita stare deplorabila,dar inainte de a-i da ?lustru?(carcasa reconditionata)trebuie sa ii refac bobina L12 si L13.Cum a disparut si de ce,nu stiu,important e ca acum am nevoie de pe un sasiu de sacrificiu,ce nu mai poate fi facut(cu traf-uri lipsa,claviatura compromisa,etc),de aceste 2 bobine(erau montate intr-un cilindru de Al,asemanator condensatorilor electrolitici),sau poate stie cineva datele pt a putea fi reconstruite,schema e in cartea albastra,la pag 54.-la unele tipuri erau date si nr de spire de la traf FI,aici vad ca nu.Cred ca merita repus pe picioare,in rest e curat sasiul,nu prea umblat sau schimbat mare lucru,numai ca fara L12-13,nu prea pot sa fac mare lucru.Poze nu am apucat sa-i fac,abia a venit si l-am diagnosticat,acum incerc sa-i dau ce-i trebuie sa-l scot din suferinta,poate o avea noroc. Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Salutare! Daca vrei , te ajut eu. Am gasit la cineva un sasiu trantit te tigani sa-l duca la fier vechi. Stiu ca este pus bine undeva intr-o cutie, dar demontat si nu stiu ce este si ce nu. Doream sa dau sasiul la cadmiat. Daca am timp verific maine.[Poate ai noroc de unele...] Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Multumesc,ar fi bine sa fi scapat bobinele(doar atat imi trebuie,si platesc,sau dau la schimb altceva),sunt intre finala EBL21 si ECH81,in cilindrul de Al(se demonteaza usor,e prins cu 2 suruburi M3),nu ma omoram prea tare,dar are scala intacta,conservata f bine,panza e buna,lemnul se reface,numai ca fara ultimul traf FI,nu am cum sa-l pun pe picioare.LE-la mine EBL21 pare ca mai misca,cel putin pentoda e buna,mai are ceva vlaga,da mai am de schimb daca e nevoie. Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Sper sa le am si sa te pot bucura. Al meu a avut nevoie de EBL21 si am cumparat-o de la "viobio", cu toate ca mai tarziu am facut rostul de alta GRATIS. Aparatul sta frumos in colectia personala. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Salut, am un sasiu de sacrificiu S604A, este complet si bobinele de FI arata cam cum le-ai descris. Daca stii ca sunt compatibile, le dau cu placere. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Multam Florine,numai ca nu prea se pupa,la mine L13 e cu priza(naiba stie la cate spire)si mai e si bobinata in fagure,banuiesc si L12 tot in fagure e bobinata,daca n-o gasesc,e de belea sa o refac,da poate am noroc si o gaseste viopa.Cred ca in istoria mai mult sau mai putin recenta,a luat un soc,si pe sasiu a mai ramas soclul din plastic,rupt,ceva din L13 imprastiat,si restul lipsa(ecranaj,suport cu miez si L12) Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Nu s-au gasit bobinele cu pricina,ramane valabil in continuare...sau daca cineva are nevoie pt completat alt exemplar,chiar daca e ultima solutie,e valabila si varianta asta,la mine oricum,fara ultimul traf FI,nu cred ca va merge prea curand. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 S-a rezolvat pana la urma,am bobinat 150 spire din sarma litata de RF,cuplaj cat mai strans cu L13(L12 era lipsa)si a luat-o,pana voi face rost de un traf FI original,merge bine pe toate gamele,poate va folosi cuiva informatia,e pacat pt un lucru atat de marunt sa fie dezmembrat un aparat de altfel destul de rar.Poze inca nu i-am facut,mai e de lucru la cutie,dar marea majoritate care intra pe aici stiu cum arata. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Aveti mp in legatura cu trafurile de FI Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Va salut,Poate ma puteti ajuta si pe mine cu o schema de Balada S582A.Va multumesc, Link spre comentariu
Vizitator nikolas Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 schema radio Balada Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 schema radio BaladaVa multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum