Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pozitionare incinte acustice

mariobe

Postări Recomandate

boxe de podea,de raft etc trebuiesc asezate in anumite pozitii pt a reda cat mai placut muzica,deschid acest topic pt ca nu am gasit prea multe detalii pe goagal si in scop educational pt vizitatorii forumului asa ca va invit sa veniti cu idei si teoriieu personal am doua boxe(h-m) pe rafturile mobilei mele vechi undeva la nivelul urechii (1.80m) la 1m una de alta;banuiesc ca nu e corect dar momentan sunt multumit de cum se aud ;ramane sa ne luminati cu detalii eventuale poze ,voi posta si eu una imediat ce gasesc un cablu de date

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariobe

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

eu zic 3m intre ele, la nivelul urechilor in pozitia sezut(in canapea), adica h=0.9m-1.1m, formand in plan un triunghi echilateral cu centrul capului... cand spun h=0.9m-1.1m, ma refer la inaltimea difuzoarelor medii/inalte...

Link spre comentariu

atunci e clar,pt ascultatori acasa e necesara pozitionarea aceasta pt o stereofonie corecta,si daca tot e educational topicul ar ma fi bine de stiut pt unii care fac sonorizari in sali,eu am vazut intr-un club mic la tara doua incinte suspendate cu difurile in jos(catre ring) va astept cu sugestii si pt sonorizari unde nu stereofonia e primordiala ci puterea bine impartita in sala,nr de incinte si pozitionarea lor eventual watzi per metru patrat

Link spre comentariu

Depinde mult de camer? ?i ce se afl? în ea (mobila, covoare, etc), dar a?a ca o ideie general?, boxele montate mai sus avantajeaz? frecven?ele medii-înalte, cele montate jos, chiar pe podea, avantajeaz? frecven?ele joase. De asemenea, a?ezarea în col?urile camerei accentueaz? bine frecven?ele joase, îns? apare un fenomen de uruial?, joasele vuiesc. Apoi depinde ?i de tipul boxelor, sînt destule de discutat.În club sau discotec? e alt? poveste, acolo se corecteaz? special anumite frecven?e ca s? sune cît de cît corect cu mul?imea pe ring.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări