sergiu mihoc Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 pozele mele cu mixeru is prea mari si nu am putut sa le bag dar am gasit una pe google: http://www.the202alliance.com/images/equipment/380s.jpg Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 ahh..am uitat, mixerul e multytracker model 380s fostex Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 cum spuneam scula aia e o SCULA cauta vreun ... si vinde boxa aia(desi nu cred ca diful ala e de medii,mai precis e de bas) ar fi pacat sa nu o folosesti la adevarata valoare Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 cum spuneam scula aia e o SCULA cauta vreun ... si vinde boxa aia(desi nu cred ca diful ala e de medii,mai precis e de bas) ar fi pacat sa nu o folosesti la adevarata valoaredaca e de bass dece paraie si la volum incet?..credema ca se aude naspa de tot ca bass Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 ori bagi distorsiuni in draci, ori e descentrat difuzorul. Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 ori bagi distorsiuni in draci, ori e descentrat difuzorul.cred ca asta ar fi motivul si atunci nu prea mai ai ce face cu ea,eventual se poate bobina dar am inteles ca nu va mai avea aceleasi performante Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 ori bagi distorsiuni in draci, ori e descentrat difuzorul.am dat 40 de lei pe ea,nou nouta,din magazin.:ras:era de asteptat ca la 40 de lei nu se va auzi cine stie ce Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 pai daca spui ca e noua ,nu ai garantie la ea macar cateva luni?poate nu i-mi dau seama eu dar pare o boxa marisoara ca un tun de bas din acelea care ocupa jumatate de portbagaj de dacia berlina Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 pai daca spui ca e noua ,nu ai garantie la ea macar cateva luni?poate nu i-mi dau seama eu dar pare o boxa marisoara ca un tun de bas din acelea care ocupa jumatate de portbagaj de dacia berlinanu,pare mare in poza,dar nu e. Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 inteleg, se pune pe bancheta din spate,nu inteleg cum nu are nici un filtru in ea daca spui ca ai cumparat-o din magazin,totusi e mult prea mica pt a baga sute de watzi in ea,eu zic ca mai mult de 20-30w nu stie jucaria aia,si ajuta-ma sa inteleg , a treia e gaura e pt bass reflex sau are doua piezo Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 inteleg, se pune pe bancheta din spate,nu inteleg cum nu are nici un filtru in ea daca spui ca ai cumparat-o din magazin,totusi e mult prea mica pt a baga sute de watzi in ea,eu zic ca mai mult de 20-30w nu stie jucaria aia,si ajuta-ma sa inteleg , a treia e gaura e pt bass reflex sau are doua piezoai dreptate, pe cutie scrie 20 watt si 120 watt max,asta inseamna ca e de 20.a treia gaura e pentru bass.nu cretca difu ala mare e de bass si va explic si de ce, cand am ajuns acasa am disfacuto sa vad ce scrie pe dif. si miam dat seama ca amandoua difuzoare erau legate la acelasi conector(are numai 1),deci nu ai cum s-o pui ca bass ca se arde tweeteru(sau nu se aude deloc). Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 pe chinezariile astea se scriu multe tampenii si nu te poti lua nici o data dupa ce se scrie pe ele,a treia gaura e pt bas-reflex ;atunci nu vad cum sa fie pe medii diful ala asa cum nu exista mid-reflex,neaparat trebuie sa gasesti o piesa in calea tweeterului ala piezo care poate avea o forma de pernuta sau cilindru ala insemnand filtrul pt piezo.trebuie sa existe o singura mufa a incintei pt ca nu se pun atatea mufe pt cate cai ,cutia aceea ai primit-o desfacuta ?pt ca din standard trebuie sa fie prevazuta cu filtru macar pt piezo si ar fi trebuit sa fi putut fi folosita asa cum ai primit-o fara ca tu sa fi intervenit in ea Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 era sigilata cand am primito,dar deja am umblat in ea si nu mai e valabila garantia,am desfacuto de mai multe ori si va spun sigur ca tweeterul nu are nici un filtru nimic. Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 greu de crezut dar in fine,cum erau conectate cablurile pt ca cumva erau conectate ,nu? Link spre comentariu
papyreloaded Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Va felicit pentru activitatea desfasurata aici domnule mariobe, ajutati multa lume. Inserierea rezistentei cu wooferul e intr-adevar un sfat demn de tinut minte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum