Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft procesare video

Vizitator FiveseveN

Postări Recomandate

Vizitator FiveseveN

Cam asa-i, daca-i proasta imaginea o poti invarti pana te saturi ca nu rezolvi mare lucru. Nu e ca in filme cand apesi pe "enhance" si se intampla magia :)Daca tii neaparat poti incerca manipularea contrastului general si local (sharpening) si marire prin interpolare. Gasesti astfel de functii in orice NLE (editor video) precum Vegas sau Premiere, Final Cut etc. sigur exista si solutii freeware.O alta varianta e sa extragi un still (doar stop-cadrul care te intereseaza) pe care apoi il poti prelucra cu editorul preferat (Photoshop, Gimp etc.).Dar revin la ideea initiala, primul pas e imaginea captata clar: cu obiectiv de calitate, senzor de calitate si compresie (codec) de calitate.PS: "distanta" dintre frame-uri e aceeasi (un frame e un cadru), se schimba doar numarul de cadre capturate pe secunda (frame rate).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• oachy

1

• c_anicai

1

Top autori în acest subiect

Vizitator p_cipri

Buna ziua. Stiu ca aceasta rubrica se bazeaza in speciel pe ramura de FOTO dar am si eu o intrebare daca se poate: Am niste inregistrari video gen inregistrari provenite de la camere video instalate in benzinarii. As dori daca se poate ceva soft care sa "regenereze" sa imbunatateasca calitatea inregistrarii astfel incat De ex: o perosna dintr-o inregistrare sa poata fi identificata mai usor sau un numar auto. Sunt inregistrari ale caror frame-uri sunt unul dupa altul foarte apropiate dar sunt si inregistrari cu distante mari intre frame-uri.As dori daca se poate un nume de soft si ceva explicatii despre pasii ce ar cam trebui urmati in imbunatatirea inregistrarii video.Multumesc anticipat. P.S. Soft-ul intentionez sa il achizitionez nu piratat.

Link spre comentariu
Vizitator p_cipri

Ideea ca nu sunt ale mele camerele eu incerc sau vreau sa incerc sa imbunatatesc cumva imaginile. Da aveti dreptate la urma urmei va rezulta o fotografie dar si asa un anumit cadru cum as putea sa-l imbunatatesc? in afara de contrast, sharpen?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator vasilica

salutare tuturor si pe mine m ar interesa un program asemanator prin care poti procesa video sau foto pentru a obtine imagini de calitate superioara. va rog o mana de ajutor daca sunteti amabili.o zi buna va doresc. vasi

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

pentru foto lightroom face minuni daca ai sursa in raw, dar merge oarecum pe tif şi cel mai prost pe jpeg.

pentru video VirtualDub (gratuit) şi colecţia de pluginuri

Link spre comentariu
Vizitator adytza_85

ma poate ajuta cineva va rog am la un bar niste camere montate si internet wiereles si as vrea daca se poate sa ma uit de acasa la ele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări