spinach Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Salutam,Vreau sa inregistrez cu un PC imagini de pe o camera , astfel :-distanda de la camera la calculator 20m, cam dupa colt-conditii de iluminare reduse ; noaptea , cu iluminat artificial-nu am camera ; nu stiu cam ce ar trebui sa cumpar-nu stiu ce varianta ar fi mai buna ; cu cablu s-au pe aer-inregistrarea are o durata de 10 ore , zilnic-locul de inregistrat este la 20 m de camera si trebuie ca un om sa fie vazut pe 0.3-0.5 din ecran-ce soft ar trebui utilizat ? Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Daca vrei si pe intuneric - camera cu iluminare infrarosu (d-aia cu o tona de led-uri in jurul obiectivului) La conectivitate functie de portofel variantele sint semnal videocomplex (iti trebe si o placa de captura in pc sau o scula dedicata de inregistrat), retea ethernet sau wireless. Fara sa am vreo treaba cu ei, vezi de exemplu http://www.axis.com/ ca sa faci cunostinta cu niste preturi Soft primesti de obicei de la producator, iti da ceva care stie sa inregistreze si sa iti definesti motion sensing ca sa nu inregistrezi aiurea. Ca sa distingi ceva sa ai cel putin 640x480 rezolutie; functie de conditiile de teren vezi daca ai nevoie de una cu zoom sau nu. Link spre comentariu
spinach Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 deci inteleg ca exista 2 posibilitati ; fie cu transmisie ethernet si cu cablu care intra in calculator sau cu transmisie wireless si ar fi nevoie de un receptor wireless , eventual un ruter.Cum se numesc de fapt comercial aceste camere ca sa le gasesc in magazine ? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Camerele cu transmisie ethernet/wireless se numesc "camere cu IP" Link spre comentariu
spinach Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Care varianta ar fi mai ieftina ? am observat la camerele de supraveghere normale ca au iesire pe cablu coaxial , cu semnal compozit ; pina la ce distanta se poate folosi cablul ? Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Cu un cablu bun (eu de obicei iau din ala "de satelit" si nu ma supar daca scrie pe el Belden) ar trebui sa-ti mearga lejer la 20mAm avut camera cu iesire video la cel putin 30m si a mers Link spre comentariu
spinach Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 1. transfer in analogic si apoi in digital pare cam ocolit ; exista camere cu esire in digital ? 2. cam ce unghi de vizare are o camera fara zoom optic ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum