Vizitator Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 O noua provocare de aceasta data voi folosi aceste duble pentode ca finale ....am pregatit deja sasiul urmeaza sa-l prelucrez si desigur tot in regim home made voi realiza si trafo iesire /alim... va fi inedit si pt faptul ca am decis sa-i montez un ochi magic f rar EM83 in principiu cam asa se vor aseza piesele de baza... va fi si schema cit de curind ... Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care m-au ajutat sa procur aceste tuburi Link spre comentariu
Kosmin Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Sunt curios ce solutie vei adopta pt a "securiza" cumva legaturile la anod; pt ca sunt tensiuni destul de mari, eu inca nu i-am gasit o solutie viabila amplifului meu, in afara de un grilaj care are putea acoperi tuburile...Apropo ce schema vei folosi? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Am o b?nuial?, mai ales cu cîte dou? 6H6P pe canal... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Am o b?nuial?, mai ales cu cîte dou? 6H6P pe canal... Domnu' Zal trebuia sa va faceti gicitor de meserie nu de altceva dar o nimeriti prea des...in principiu vor fi driver 6h6p si predriver 6h1p sau tot 6h6p ,ideea e sa nu am o sensibilitate prea mare..voi face niste simulari ....practice anodica vaf i de +480-500v trafurile de iesire au cca 12cm sectiune fiecare ....in principui voi adapta (cosmetiza) schema de la predecesorul 2x xx cu 6h13c (driver f echilibrat ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum