Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator stereo cu GU19-1 tipologie PP

Vizitator

Postări Recomandate

O noua provocare de aceasta data voi folosi aceste duble pentode ca finale ....am pregatit deja sasiul urmeaza sa-l prelucrez si desigur tot in regim home made voi realiza si trafo iesire /alim... va fi inedit si pt faptul ca am decis sa-i montez un ochi magic f rar EM83 :nebunrau: in principiu cam asa se vor aseza piesele de baza...

Posted Image

va fi si schema cit de curind ...

Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care m-au ajutat sa procur aceste tuburi :aplauze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kosmin

1

• zal

1

Top autori în acest subiect

Sunt curios ce solutie vei adopta pt a "securiza" cumva legaturile la anod; pt ca sunt tensiuni destul de mari, eu inca nu i-am gasit o solutie viabila amplifului meu, in afara de un grilaj care are putea acoperi tuburile...Apropo ce schema vei folosi?

Link spre comentariu

Am o b?nuial?, mai ales cu cîte dou? 6H6P pe canal... :freaza:

Domnu' Zal trebuia sa va faceti gicitor de meserie :rade: nu de altceva dar o nimeriti prea des...in principiu vor fi driver 6h6p si predriver 6h1p sau tot 6h6p ,ideea e sa nu am o sensibilitate prea mare..voi face niste simulari ....practice :freaza: anodica vaf i de +480-500v trafurile de iesire au cca 12cm sectiune fiecare ....in principui voi adapta (cosmetiza) schema de la predecesorul 2x xx cu 6h13c (driver f echilibrat )
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări