Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Heatpipe

Vizitator tyc

Postări Recomandate

Niste chesti ciudate,tot din vremea WW2...numai ca de asta data facute de americani.Cine are idee de un producator din Romania,se folosc intensiv +nu suna si poti sta langa calc fara dopuri in urechi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabitzu8

2

tie ce iti trebuie de fapt? detaliaza un pic, nu am priceput nimic din cele 2 randuri ... de la ce pleci si unde vrei sa ajungi?Daca iti trebuie racire cu heatpipe pentru calculator (microprocesor,placa video) exista variante pe piata care se incadreza in 20 de euro - ventilatorul functioneaza la turatii reduse 800...1500 rpm

Link spre comentariu
Vizitator tyc

am nevoie de tava aia borita si nu la calculator,am gasit la Farnell da' alea-s cu apa,apa care ingheata si face terci structura heatpipe si apropos de structura tre sa fie groove(cujet ca aia tine la socuri al mai bine)sti unde se gaseste asa ceva?

Link spre comentariu

am nevoie de tava aia borita si nu la calculator,am gasit la Farnell da' alea-s cu apa,apa care ingheata si face terci structura heatpipe si apropos de structura tre sa fie groove(cujet ca aia tine la socuri al mai bine)sti unde se gaseste asa ceva?

Daca nu dai detalii clare nu te putem ajuta - nu cred ca a priceput nimeni ce vrei tu de fapt, de aia nu ai primit raspunsuri :nas:
Link spre comentariu
Vizitator tyc

Am nevoie de heatpipe pt racire electronice.Aceste heatpipe-uri sa reziste si la temperaturi negative.Doresc heatpipe numai elementul: ro.farnell.com/cci/00c93400101/heat-pipe-150mm-6mm-dia/dp/1373302,adica fara radiator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări