mecaboy Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Buna seara domnilor.M-ar interesa o carte pentru incepatori despre circuite logice.In functie de ceea ce imi recomandati,eu o voi cauta la bibloteca.Prefer sa citesc o carte (mai ales cele de pe vremea de mult apusa) decat sa citesc de pe net.Va multumesc Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Buna seara domnilor.M-ar interesa o carte pentru incepatori despre circuite logice.In functie de ceea ce imi recomandati,eu o voi cauta la bibloteca.Prefer sa citesc o carte (mai ales cele de pe vremea de mult apusa) decat sa citesc de pe net.Va multumescIn arhiva revistei Tehnium pana in anul 2000 (care poate fi descarcata gratuit) gasesti nenumarate seriale cu circuite logice cu CI si discrete si f. multe aplicatii. Dupa cum vezi de net nu scapi! Link spre comentariu
mecaboy Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 da,ai dreptate gica 70.Daca totusi exista vre-o carte,va rog sa mi-o recomandatiMersi gica 70 Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Eu am o cartulie mare de la Teora, se cheama "Circuite digitale", incepe de la zero si merge mult de tot in sus. Mie mi-a fost mult de folos. Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Buna ziua. Cauta cartea despre circuite integrate digitale de Sanda Maican, tiparita prin 1975. Este cea mai deslusita carte de digitale. Nu garantez ca titlul este corect, dar cred ca la biblioteca din Polizu o gasesti. Eu am avut-o si a trebuit sa o dau la cineva. Daca colegii de forum o mai au, sa sti ca si pe mine ma intereseaza. Este o carte care nu trebuie sa lipseasca din bibleoteca nici unui electronist. Daca o gasesti eu o scanez si o postez. Mosu Tuti. Link spre comentariu
mecaboy Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Va multumesc frumos.Saptamana urmatoare voi cauta cartile indicate Link spre comentariu
EmyRulz Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Eu am o cartulie mare de la Teora, se cheama "Circuite digitale", incepe de la zero si merge mult de tot in sus. Mie mi-a fost mult de folos.Te referi la cartea lui J.F. Wakerly ? Si eu o recomand cu caldura incepatorilor, contine explicatii foarte clare fara multa matematica. Totusi nu intra suficient de mult in delatii, daca se doreste un studiu aprofundat(adica de nivel de facultate) trebuie mai mult. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Da, exact la aia ma refer. Eu am folsit-o in liceu, am cumparat-o mai mult pentru referinta, la momentul respectiv cunosteam deja mare parte din circuite si incepeam migratia spre microcontrollere. In facultate am facut CID(circuite integrate digitale) cu un nene mai sarit de pe fix, care a insistat destul pe chestii pe care le consider inutile(gen structuri interne de la CDB-uri) si nici un dram de sinteza in cod(verilog, vhdl) desi era prevazut in programa si laboratorul cu asta se ocupa. Link spre comentariu
mecaboy Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Nu vreau pentru facultate ci pentru studiul propriu...ma va ajuta si la facultate,cu toate ca nu sunt la electrotehnica dar profilul meu "inghite" si electronica.Am cautat acum in catalogul online al biblotecii UPT si se pare ca au cartea indicata de dumneavoastra. Wakerly, John F. Circuite digitale : Principiile ?i practicile folosite în proiectare [circuite digitale] Va multumesc mult domnilor Link spre comentariu
mecaboy Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Luni am imprumutat aceasta carte,este exceptionala si datorita ei nu am invatat la examenul de astazi asa ca...o voi duce acasa,aici ma trage prea mult.Va multumesc mult domnilor Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Luni am imprumutat aceasta carte,este exceptionala si datorita ei nu am invatat la examenul de astazi asa ca...o voi duce acasa,aici ma trage prea mult.Va multumesc mult domnilorMa bucur ca mai sunt azi baieti care duc si carti acasa! Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Luni am imprumutat aceasta carte,este exceptionala si datorita ei nu am invatat la examenul de astazi asa ca...o voi duce acasa,aici ma trage prea mult.Va multumesc mult domnilorFelicitari! Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 stiu ca teoria nu e la fel de placuta ca si practica... totusi daca te intereseaza se gaseste pe netu asta mare in PDFOVIDIU SP?TARI - MANUALUL ABSOLVENTULUI DE PROFIL ELECTRICeu zic ca nu e nici rea dar nici grozava. am noroc sa am parte de un prof. de nota 10 la Arad la ASDN (analiza si sinteza dispozitivelor numerice <>) deci nu prea m-am bazat pe suportul de curs pt. ca plecam cu cursul inteles bine de la el Link spre comentariu
mecaboy Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Va multumesc domnilor.srdjan voi cauta si cartea indicata de tine,poate voi avea noroc si o voi gasi pe HUB-ul campusului. Noapte buna ====EDIT===== Am gasit manualul, http://inginerie.ulbsibiu.ro/cat.iee/ma ... gitala.pdf Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 O alta carte de la teora buna este Dispozitive electronice, de Floyd. Este genul de curs care se face la facultatile din profil din afara incepand cu primul semestru. Iar la noi abia in anul 2 te freaca cu un amarat de DE unde plimbi o dioda in sus si in jos mai bine de juma de semestru.... Cica ai nevoie de toate matematicile avansate ca sa poti pricepe cum functioneaza..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum