Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calculator care se restarteaza brusc

Mishu_17

Postări Recomandate

De ceva vreme , calculatorul meu se restarteaza brusc. Pana acum am observat ca se intampla acest lucru atunci cand ies din microsoft word , dupa ce salvez documentul. Am reinstalat tot Microsoft Office 2003, dar problema persista. Nu se restarteaza mereu cand fac asa , numai uneori. Care ar putea fi sursa acestei probleme ? Cum se poate rezolva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mishu_17

3

• dragostalpau

1

• ratza

1

• gimsys

1

Top autori în acest subiect

Vizitator vdrapaca

Imi place ideea:

... calculatorul meu se restarteaza brusc ...

Vreau sa vad si eu un computer care se reseteaza lin :ras: Dar sa trecem la lucruri serioase. Resetarea unui computer in momentul accesului la o resursa (scriere pe HDD, incarcare in memorie, etc.) are 2 motive principale:1. resursa respectiva defecta (cum s-a sugerat in mesajul anterior) - memoria are o locatie defecta; HDD are un consum mai mare.2. sursele de alimentare ineficiente sau defecte. Prin surse de alimentare eu inteleg atat sursa de alimentare propriuzisa (cutia cu ventilator din care ies firele de alimentare) cat si sursele de pe placa de baza (sursele care alimenteaza procesorul, chipset-ul sau memoria). Defectul dvs. se datoreaza mai ales imbatranirii sau devalorizarii unor condensatoare de filtraj si/sau decuplare. Eu as verifica "ochiometric" condensatoarele de pe MB (daca sunt cumva umflati sau explodati). Aceeasi verificare vizuala as face-o si cu condensatoarele din sursa ATX. Eventual recomand schimbarea sursei si verificat daca sindromul se mai repeta.BAFTA!
Link spre comentariu

Am facut un test de memorie RAM care arata ca memoria este buna , am formatat hardisk - ul , apoi am instalat windows - ul . Am verificar condensatorii de pe placa de baza , din sursa , iar toti par sa fie buni , nu am observat vreunul umflat , dar aceasta problema persista , calculatorul tot se restarteaza , atunci cand salvez un document in Microsoft Word 2003 , dar nu intotdeauna . Va rog sa ma ajutati .

Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca

Salut!Ce tip de calculator este? (Procesor, frecventa, capacitate memorie, capacitate HDD, putere sursa de alimentare).Eu as mai face ceva teste:1. as incerca salvarea in word in timp de in CD-Rom este pus un cd care play-aza MP3.2. as imprumuta de la vreun coleg o sursa despre care se stie sigur ca functioneaza ok si as instala-o in locul celei actuale.3. as controla si daca coolerul este prins ok de procesor, eventual as schimba si pasta termoconductoare.Asteptam vesti!BAFTA!

Link spre comentariu

Calculatorul meu are urmatoare configuratie : procesor : AMD Athlon 64 3200 + , 2.0 GHz , Socket AM2memorie RAM : 1 GB DDR 2 667 MHz placa de baza : MSI K9VGM-Vhard disk : Western Digital 250 GB placa video : NX 7300 GS , 256 MB Sursa de alimentare : 350 W (atat astiu de ea) ; Am un DVD - RAM , un CD - ROM , o unitate de Floppy Disk , un cooler pe carcasa ( in afara de coolerul de pe procesor , de pe placa video , din sursa ) . Am verificat timp de mai multa vreme temperaturile din calculator , care sunt : GPU : 50 C CPU : 40 - 43 C HDD : 40 - 44 C Momentan nu pot face teste , deoarece l - ma dus la un service , sa il vada niste persoane care se pricep .

Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca

Folose?te ?i tu OpenOffice.

Si cu OpenOffice... la Sursa de 350W si cu zestrea pe care o are calculatorul... tot se va reseta.Cu siguranta sursa nu mai face fata.Ar trebui schimbata cu una ceva mai puternica si mai noua.BAFTA!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări