Vizitator Fantoma Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 bn 3 mil dar vreau sa fie Pioneer si sa aiba 60 w Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Deci e pentru CASA!!! Din cate scrie pe site e pe 2 cai,. TL ce inseamna? Si in privinta de buget lemnul(pal, etc) nu este o proble pt ca am legaturi si mocheta nu cred k depaseste 15 lei, nu? pai daca e pt casa ce cauti cu difurile alea auto.Cumperi cumva dupa marca? crezi ca alea sunt demne de brandul pioneer incinta vreau sa fie inchisa cu bas reflex pt ca sar putea sa le prind de pereteasta e cea mai buna gluma pe ziua de azi,deci cum e?daca le prinzi de perete ce calitate mai are auditia?dupa posturile tale sincer ti-as recomdansa cauti ceva boxe sh sau la cat iti permite bugetul pt ca cu toate legaturile cu pal-ul si moketa,vei avea probleme in ducerea la capat a proiectului! Cu 3 mil nu ai ce difuri sa-ti iei sa merite munca ,in schimb poti gasi boxe sh gen canton,rft etcEste o observatie de bun simt,nu trebuie sa mi-o iei in nume de rau! Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 ori inchisa ori br?mocheta e la 40lei m^2 ,sau iei din aceea auto,o gasesti prin balci/targu de masini/talcioc, pe la mine e cu 7 lei m^2.daca il faci br pe doua cai,prinderea pe perete e cea mai proasta alegere,calitate=0+ ca o sa fie cam grele sa le tii atarnate pe perete.sfatul meu: ori faci ceva pe 3 cai,ori faci separat:adica subwoofer si sateliti pe 2 cai(mid-bass si tweeter).subul il lsi jos,de preferabil intr-un colt si satelitii ii poti prinde pe perete,ideal undeva pe la 100 cm(nivelul la care stai pe scaun).chiar daca vrei sa dai bani putini,cauta ca difuzoarele sa aibe parametrii ts...ca sa fii sigur ca nu muncesti degeaba.de asemene nu uita ca,in functie de puterea difurilor trebuie sa iei si amplif(sau viceversa)bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum