Vizitator Fantoma Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Salutare!!! As vrea sa stiu daca are cineva vrun plan cum sa construiesc cutiile pt sistem de difuzoare(inalte, medii, joase). si daca se poate unde as putea gasi materialele pe aceasta Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 nu exista un plan anume. cutiile se contruiesc dupa parametrii difuzoarelor, asta daca vrei sa se auda bine. materialul se numeste MDF sau PFL, se gaseste sub aceste denumiri. poti folosi si PAL daca nu gasesti PFL Link spre comentariu
Vizitator Fantoma Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Si materialul aceala ``paros`` care acopera lemnul cum se numeste? Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 mocheta? Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 nu e obligatoriu sa pui material paros pe cutie, poti pune si autocolant pentru un look mai ... new school, cum sunt boxele de fabrica Link spre comentariu
paul14 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Material paros asta e buna de bancuri si glume.Si cainii sunt parosi, poate gasesti cativa cu parul mai scurt si cu modele faine de culoare Link spre comentariu
Vizitator Fantoma Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Am pus ghilimele Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 ce legatura au cu auto sound totusi? Vrei sa iti faci incinte pentru masina sau pentru casa? Link spre comentariu
Vizitator Fantoma Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Pt casa si imi puteti spune cam cat volum trebuie sa aiba incinta pt aceste boxe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare ... /TS-A171C/ Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 cum am zis mai sus, ca sa calculezi volumul unei incinte iti trebuie parametrii, care pe acel site nu se dau. in plus, difuzoarele de masina nu prea se preteaza pentru auditia de acasa.difuzoarele de masina is facute ca sa se auda bine intr'o incinta mare ( portbagajul), iar daca tu vrei sa'i faci cutie care sa se auda bine, trebuie s'o faci de marimea unui portbagaj.daca ai de gand sa'ti cumperi difuzoarele astea pentru acasa, nu te sfatuiesc, dar daca te'ai pricopsit cu ele fa o incinta la plesneala si speri sa se auda bine. incearca 20 litri, cu bass reflex Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 se muta la "Boxe si Difuzoare" ... Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 acum voi fi si eu un pic nepoliticos;dupa ce ai facut cont pe forum ai citit si tu cateva subiecte pe aici?cred ca deja e deranjant ca de fiecare data cand intra cineva nou pe forum apare cam aceeasi intrebare: Am difuzoarele astea de aici http://www.ceva ieftin-si-frumos.com si vreau sa le fac o cutie ,ajutati-ma cu un plan; La care se primeste cam acelasi raspuns: Daca nu ai parametri difuzorului (si aia nu inseamna watzi,ohmi)nu poti calcula o incinta poti face o lada asa cum o denumesc expertii astia ai nostri Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 @FANTOMAdin cele scrise de tine mai sus nu se intelege un lucru: ce vrei sa faci???ca sa te putem ajuta intr-o forma sau alta ar trebui sa stim:Vrei boxe pentru casa sau pentru masina???Vrei boxe pe 2cai, 3cai, etc...Incinta inchisa, bas reglex, TL, etc....Sa ne spui un buget: 100lei, 1000lei, 4000lei, etc.Lista poate continua cu tot felul de deziderate pe care tu nu le-ai enuntat!!! Link spre comentariu
Vizitator Fantoma Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Deci e pentru CASA!!! Din cate scrie pe site e pe 2 cai, incinta vreau sa fie inchisa cu bas reflex pt ca sar putea sa le prind de perete. TL ce inseamna? Si in privinta de buget lemnul(pal, etc) nu este o proble pt ca am legaturi si mocheta nu cred k depaseste 15 lei, nu? Link spre comentariu
papyreloaded Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Deci e pentru CASA!!! Din cate scrie pe site e pe 2 cai, incinta vreau sa fie inchisa cu bas reflex pt ca sar putea sa le prind de perete. TL ce inseamna? Si in privinta de buget lemnul(pal, etc) nu este o proble pt ca am legaturi si mocheta nu cred k depaseste 15 lei, nu?Deci tot n-ai zis bugetu' pentru difuzoare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum