Vizitator dj_fly02 Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Buna ziua Imi recomanda si mie va rog o incinta fullrange vented (Volum, frecventa de acordare, dak se poate si dimensiuni cu desen) ptr difuzorul 2226H (JBL) si dak se poate si un tweeter ma gandeam la pht 408 ar fi ok?Multumesc Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 De frecven?e medii nu ai nevoie în boxe? Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 daca te uitai la ei pe site http://www.jblpro.com/components/vgc.htm pt diful ala producatorul recomanda o cutie de 140L acordata la 40hz,eu as zice ca e la fel de ok si una de 120L acordata la 45hz(2 tevi de 10cm lungi de 12 cm/per boxa).DIn pacate pe aici nu prea sta lumea sa calculeze V=LxlxA si la ce distante sa dai gaurile pt difuri,macar atata lucru ,... tot acolo vedeai si ca nu poti folosi un tweter gen pht cu el pt ca woferul nu urca prea bine peste 1khz si ar fi mai recomandat un driver cu iesire de 1,5-2",nicidecum pht care nu poate duce asa jos si este o chestie buget.Proiect pe 3 cai cu el nu stiu daca o sa gasesti,asa ca directia cea mai buna ar fi un driver si un filtru dimensionat corespunzator cu taierea in zona 1,2-1,5khz Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Zal, nu stii tu , se fac o groaza de proiecte cu 15" si tweeter care se aud echilibrat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum