Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ELECTRONICA MEDICALA

Vizitator andries_andreea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghettoman

5

• vlad_2770

4

• csl1131

1

• ALEKS

1

Top autori în acest subiect

10 electrozi pe creerash amplifuri cu op-uri pentru milivoltzi si ori un sistem de parghii pe hirtie cu indigo ori nsite capete termice pe hartie termica sau o interfatzare pe port seerial/paralel/usb pe calculatorsfatul meu.....stai cuminte :wink:

Link spre comentariu

Nu ma pot abtine sa nu izbucnesc in ras! Cum... sa vanda si aparate EEG? Poate cu opamp cu tuburi electronice... ca sa coste eventual mai mult proiectul! :shock:PS: Nu erau uV (mV pare prea mult, evident nu daca inmultim cu 10^(-3))?

Link spre comentariu

p.s. vrei sa vinzi si deasta? :lol: :lol:

ia uite ce a scris in alt post

SUNT STUDENT IN ANUL V.AM NEVOIE DE SFATURI IN CCEA CE PRIVESTE DOCUMENTATIA PT REALIZAREA UNUI APARAT MEDICAL 'EEG'.CA PR DE DIPLOMA.MULTUMESC.

mai mult nu pot sa zic, pt ca nu stiu nimic despre subiectul asta....doar ca iti trebuie ceva amplificatoare de semnal de zhomot foarteee redus, si distorsiuni foarte reduse, si ceva care sa iti imprime pe hartie sau pe calculator sau pe orice unde sa poti vizualiza datele...parerea mea e ca amplificarea se poate face, dar mai greu e cu "scrierea" datelor
Link spre comentariu

itzi dau eu o schema de tomografun siemens spiral cu timp de achizitzie de 3 secundete costa 1000 de euro manualul de reparatie (3 volume)te intereseaza?

Link spre comentariu
Vizitator mister_rf
Vizitator Vladutz_by

itzi dau eu o schema de tomografun siemens spiral cu timp de achizitzie de 3 secundete costa 1000 de euro manualul de reparatie (3 volume)te intereseaza?

dupa ce am dat un search am descoperit ca e plin netu :)
Link spre comentariu
Vizitator mister_rf

Si?... Cum se poate sa fii electronist si sa nu-ti construiesti propriul tomograf?!.. :lol:

...uite si varianta construita de un vecin...

Posted Image

Link spre comentariu

Da sa stii ca am vazut cu ochii mei asa ceva , foarte simplu de realizat. Montajul nu era greu, am sa vad daca pot sa fac rost de schema. In schimb alta este buba, iti trebuie un osciloscop cu memorie. Persoana la facut pentru doi tipi de la bioinginerie medicala ca proiect de diploma. Dar avea un osciloscop digital cu afisaj LCD (costa foarte mult asa ceva). Ma gandesc daca nu se poate folosind o placa de achizitie mai ieftina si un computer.AAA SI INCA CEVA :)) NU STIU CUM DAR MERGEA DOAR PE BAIATUL ASTA CARE A FACUT PROIECTUL CA CEI DOI CIND ISI PUNEAU ELECTROZOO NU SE VEDEA MARE LUCRU. ASTA IN SCHIMB ERA BUN DE PREZENTARI. ASA A SPUS UN PROF CARE A VENIT SI A VAZUT CE BINE SE VEDEAU FORMELE ALEA DE UNDA PE OSCILOSCOP. SI :)) CHIAR SPRE HAZUL GENERAL TIPUL A FOST LUAT LA DIPLOMA SI A FOST FOLOSIT CA PACIENT. AIA DE LA BIOINGINERIE AU FOST FOARTE INCANTATI DAR NU STIAU CA NU MERGE PE ORCINE. CRED CA ASTA AVEA PIELEA MAI SMECHERA SAU POATE DE LA GEL-UL DE PAR :)).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări