Vizitator Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 salut,are cineva schema pick-up-ului Tesla NZC 160?multumesc anticipat! Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 schema pick-up-ului Tesla NZC 160N-am gasit una mai buna, dar poate va ajuta.Am gasit si NZK 150, poate va juta, are aceiasi finali. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 multumesc mult, e perfect... Link spre comentariu
Vizitator danradoi Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 fisierul atasat pentru pick-up ncz 150 Tesla nu poate fi accesat! ma poate ajuta cineva? Multumesc! Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Descarca-l de aici http://elektrotanya.com/tesla_nzc-150_s ... nload.html Daca nu esti inregistrat pe acel sait, poti face maxim doua descarcari in 24 de ore de acolo. Link spre comentariu
Vizitator danradoi Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 multumesc mult. e pickup-ul familiei ... Link spre comentariu
Vizitator Remus66 Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 Buna ziua, avem in familie un pick-up Tesla NZC 160, care din pacate in urma cu aproape 15 ani a fost defectat de catre baietelul meu in perioada când acesta incepuse sa umble in picioare si agata tot ce prindea cu mâna. Pe scurt, a fost stricat iremediabil bratul pick-up-ului cu tot cu doza. La acea vreme internetul nu era asa ca azi si astfel aparatul a stat depozitat 15 ani, nefolosit, fara brat si doza. In urma cu putina vreme mi-a picat in mâna gratis un pick-ul deck Nova cu mecanica Ziphona (RDG), in stare foarte buna. Am adaptat mecanica Ziphona in cutia de NZC 160, insa daca leg doza de Ziphona (doza ceramica RFT CS 29) direct in locul unde se lega si veche doza, semnalul in boxe este prea mare, deja la a doua liniuta a potentiometrului de volum, nu se mai poate asculta muzica din cauza volumului prea mare. Ca sa rezolv mai repede, am legat doza de Ziphona, (doza ceramica RFT CS 29), la intrarea de tuner si asa am obtinut un rezultat mult mai bun. Cred ca problema provine din faptul ca doza ceramica de Ziphona, livreaza un semnal mult mai puternic decât cel al dozei originale, nu mai stiu ce fel de doza era aceasta. Ce as putea face totusi, corect din punct de vedere electronic, pentru a reduce semnalul dozei la un nivel bun, fara a pierde totusi din calitatea semnalului livrat de catre doza, astfel incât sa pot conecta doza asa cum era conectata si doza originala? Sau ma rog, daca nu asta este cauza problemei mele, ce as putea face pentro a o rezolva corect? Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 poti limita foarte usor nivelul semnalului dat de doza prin intermediul unor rezistente de ordinul k-ohmilor. Link spre comentariu
Vizitator Remus66 Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 (editat) Am inseriat pe fiecare canal imediat dupa doza, câte o rezistenta de cca. 33 Kohmi, insa efectul nu s-a facut simtit. Am incercat apoi cu rezistente de 820 Kohmi, s-a redus putin semnalul, insa destul de putin, dar au disparut substantial frecventele inalte. Sa incerc prin plasarea unei rezistente de ordinul k-ohmilor, dar fata de masa? In schema originala, imediat dupa doza, exista o rezistenta la masa pe fiecare canal in valoare de 33 Kohmi. Sa micsorez aceata valoare pâna ajung la un nivel acceptabil? Pierd ceva din gama de frecvente furnizata de catre doza, prin acest procedeu? Editat Iunie 6, 2017 de Remus66 Link spre comentariu
miron1947 Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Incercati cu 68-100K in paralel cu intrarea dozei. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Am inseriat pe fiecare canal imediat dupa doza, câte o rezistenta de cca. 33 Kohmi, insa efectul nu s-a facut simtit. Am incercat apoi cu rezistente de 820 Kohmi, s-a redus putin semnalul, insa destul de putin, dar au disparut substantial frecventele inalte. Sa incerc prin plasarea unei rezistente de ordinul k-ohmilor, dar fata de masa? In schema originala, imediat dupa doza, exista o rezistenta la masa pe fiecare canal in valoare de 33 Kohmi. Sa micsorez aceata valoare pâna ajung la un nivel acceptabil? Pierd ceva din gama de frecvente furnizata de catre doza, prin acest procedeu? Nu,nu se pierde absolut nimic din spectrul audio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum