dosa Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Cum putem sa scriem memorii cu un laptop care nu are iesire pe port serial?Stiu ca Adelaida are niste adaptoare USB/SERIAL dar cu acestea aproape ca nu se poate scrie deloc...sunt total nesatisfacatoare pt scris memorii.Stie cineva, este undeva programator ce merge pe USB, care sa mearga si bine? Link spre comentariu
marokanu Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Merg scrise si cu adaptoare fara probleme numai ca trebuie sa alimentezi memoriile separat . Am folosit un adaptor de genul aproape un an, pana mi-am luat o mica unitate desktop pe care o folosesc numai la scris memorii . Asa ca, din punctul meu de vedere nu merita sa dai o gramada de bani pe un programator USB sau sa pierzi timp construind unul cand poti folosi un pentium 1 cu programatoarele pe com care merg 100 % Link spre comentariu
dosa Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 pai nu prea mai exista astfel de compuri...si daca le gasesti ele nu mai prezinta nici o garantie, ti se pot strica atunci cand ti-e lumea mai draga...placa de baza, procesor...etc...suficient cat sa trebuiasca sa-l arunci . Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 pai nu prea mai exista astfel de compuri...si daca le gasesti ele nu mai prezinta nici o garantie, ti se pot strica atunci cand ti-e lumea mai draga...placa de baza, procesor...etc...suficient cat sa trebuiasca sa-l arunci .Se gasesc mai greu....dar fiabilitatea, dupa mine, este de 100 de ori mai mare dacat la cele noi. Ma refer si la hardware, si la baterie.OFF TOPIC : Exemplu - placa de baza de 5-6 ani nu mai merge - i se umfla condensatorii in draci.Placa de baza 486, 586 nu are nici o problema. Link spre comentariu
whitesnake Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 la placile de baza noi se umfla condensatorii si din cauza surselor care sunt lucrate din ce in ce mai rau. dosa, la magazinele din timisoara cu sisteme second-hand gasesti tot ce-ti doresti, apoi in piata mehala. de cate ori am fost pe acolo am gasit placi din sisteme mai vechi, foarte bune. atat ca nu aveau si cd-uri cu drivere, dar pe net gasesti suport pt ele. si eu folosesc pentru programatoare un pc mai vechi care functioneaza din 1999, amd k6-2 500 mhz, placa de baza soyo 5ehm, 256 sdram, placa video ati expert 2000, hdd-ul are 20 GB, placa usb 2 pe port pci cu 4 porturi usb cipset nec. programez de ani de zile memorii si microcontrolere cu el si se comporta foarte bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum