Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutati-ma cu o schema ,va rooooooog !

Postări Recomandate

Profilo 4055 txt este tv-ul si are :-sursa cu TEA 2019, BU508A-procesor PCA84C640P/030-culoare TDA 3592 A (& co) - final linii BU808 DFIAm gasit o sigurantza in sursa ,arsa , si continuand pe traseu m-am oprit in trafo-chopper . Am gasit prin documentatia mea , undeva intr-un manual de surse o varianta de sursa ( pt. freedom ! ) dar dupa cum reiese din schema aia, ar trebui sa fie trafo chopper in scurt . va rog pe voi cei care au o schema pt modelul asta sa mi-o trimita si mie sau sa ma indrume de unde sa o iau ,daca o stiu pe undeva pe net... Tavi te rog pe tine poate ma poti ajuta , daca citesti cumva postul meu !??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sxnel

4

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

Vizitator nik1965

Verifica tranzistorul din sursa, si daca este strapuns inlocuieste si toti condensatorii electrolitici din sursa (partea de primar). Este posibil sa nu mai ai probleme.Posibil si condensatorul electrolitic de pe linia de 110V sa fie uscat(capacitate redusa).

Link spre comentariu

Trafo-chopper avea bobina 1-7 in scurt ,cu 11-13 fapt ce a pus colectorul si respectiv tensiunea din punte ,la masa .Noroc cu sigurantza F101 de 1 A care a plesnit si m-a salvat de alte pagube.Am inlocuit transformatorul ,am schimbat asa , preventiv electrolitici din primar si am verificat si capacitatea la cei din filtraj , totul e "struna " acum :d Multzumesc baieti ,chiar santeti de valoare !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări