sergiu mihoc Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 salut,cine imi zice si mie ceva despre filtre? stiu ca filtreaza sunetul,atata tot.as vrea sa stiu in ce ocazii se folosesc si de cate tipuri sunt. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 sunt de 5 tipuri:filtru trece susfiltru trece josfiltru trece bandafiltru taie banda, de rejectie...filtru trece totun filtru de boxe cu 3 cai, e o legatura in paralel de 3 filtre, un trece sus, un trece jos, si un trece banda...astea sunt tipuri de baza, ele sunt mult mai multe, iar aplicatiile sunt la fel, nenumarate... Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 sunt de 5 tipuri:filtru trece susfiltru trece josfiltru trece bandafiltru taie banda, de rejectie...filtru trece totun filtru de boxe cu 3 cai, e o legatura in paralel de 3 filtre, un trece sus, un trece jos, si un trece banda...astea sunt tipuri de baza, ele sunt mult mai multe, iar aplicatiile sunt la fel, nenumarate...inca o intrebare.filtruL de bass se foloseste cand nu ai iesire pt subwoofer sau cand?CAT DE COMPLICAT E DE FACUT UN FILTRU DE SUBWOOFER? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 filtrul de bass este de fapt un filtru trece jos, care e calculat sa taie de pe la 150 in sus... nenorocirea e ca la filtrul pasiv LC(plasat dupa amplificator) din proiectare iese o bobina relativ mare(8mH-16mH), respectiv scumpa... cam 20-40 euro...filtrul cu panta de 12dB/octava, are o bobina si un condensator...filtrele mai pot fi si active, montaje electronice plasate inaintea intrarii amplificatorului respectiv... Link spre comentariu
felixx Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 CAT DE COMPLICAT E DE FACUT UN FILTRU DE SUBWOOFER?Ceva simplu: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum