radue Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 o sala de marimea aia, cu inaltimea de 3,4-4 m am sonorizat cu 2 fullrange-uri cu hp-15w+pht=408 cu un amp ce teoretic are 2*90W nominal, dar cred ca daca ar fi sa masor nu ar ajunge la 60 W nominal pe canal, si pot sa-ti zic ca basul se imtea in orice loc din incapere, plus ca nu prea se intelegea lumea, si asta nu din cauza distorsiunilor :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator bobutzu207 Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 Sincer m-ar interesa 1-2 proiecte de ful range cu difuri de bas de 10'' pentru ca am deja 4 bucati si stiti voi nu prea as vrea sa dau alti bani pe difuri mai mari. in special cotele pentru difuri de 10''. Am gasit ceva de genul de la E10150fFL dar mai vreau ceva documentatii!!! Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 26, 2006 Partajează Postat Aprilie 26, 2006 Difuzoarele pro de 10" nu prea ai sa vezi bass la ele :axe: Link spre comentariu
Vizitator shunchy Postat Mai 12, 2006 Partajează Postat Mai 12, 2006 Am u dif Spl X de 700W 350 sinus de 12" dar nu am nici o cutie la el!Credeti ca daca i-as face o cutie similara cu cea de mai sus as scoate ceva bass din el? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum