Vizitator bogdanpogo Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Salut, stie cineva de unde as putea cumpara module X10 din bucuresti ? Sistemul de automatizare X10 mi se pare super tare ca nu mai sunt nevoit sa trag alte fire prin casa (si wirelessul pe care l-am avut nu batea prin 2 pereti) eu ii stiu pe cei de la http://www.clickhome.ro si cei de la digi home merci Link spre comentariu
nume_inexistent Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Eu nu as recomanda sa te ocupi cu x-10La firma unde lucrez au dezvoltat echipamente pe x-10 au fost si instalari dar pana la urma sa renuntat findca mergea ff prost. Mentionez ca la vremea respectiva baieti au testat si alte echipamente x-10 produse de diferite firme si nici aceia nu mergeau mai bine.x-10 merge bine doar daca nu sunt perturbatii pe reteua de 220v. Inamicul nr 1 la x-10 sunt sursele in comutatie (ca si in calculator). Acestea ori baga perturbatii pe retea si de aia nu se poate comunica ori au filtre de intrare care nu numai filtreaza zgomotul surei dar o si mananca semnalul de x-10. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum