IoNuTx Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Nu aveti cumva schema la amplificatoru de electromures de 150W 4 ohmi era mai ciudata schema era legati finali in serie BD,2n,BD,2n cam asa era nu aveti cumva va rog schema ? Link spre comentariu
djbiluta Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Atentie!!! amplificatorul de 150w *2 merge doar pentru sarcini de 8 ohm,daca ajung la un scaner poate o sa ai si schema.Succes Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 O am ?i eu, dar xeroxat?, de pe vremuri, era cu KD503. Link spre comentariu
IoNuTx Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Da aia cred ca e ca o facut mai demult unchiu meu 2 etaje dinalea si as vrea si eu sa fac numa ca din pacate el o pierdut schema aia nu stie unde e :cry:.Multumesc zal ;) Link spre comentariu
IoNuTx Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 nimeni nu mai are schema :((( :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum