greenhorn Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Salut,ar putea cineva sa imi explice cum functioneaza dioada led(de ce aceasta emite lumina la trecerea curentului electric prin ea)si pentruca am cautat pe google dar nu prea am gasit imformatii exacte ms Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Chiar e greu de citit? http://ro.wikipedia.org/wiki/LED Link spre comentariu
greenhorn Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Chiar e greu de citit? am citit informatiile de pe wikipedia,dar acolo nu se specifica modul de functionare al acesteia,ci mai mult o scurta istorie a diodei led si utilizarii, atat,dar oricum iti multumesc pentru efort P.S dupa postare mea am gasit varianta in engleza de pe wikipedia unde se explica pe mult mai bine,dar asteptam si un raspuns in romana pentru a intelege si mai bine fenomenul Oricum iti multumesc Link spre comentariu
Craciun Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Vezi in fisierul atasat. Gasesti si in carti dedicate , dar daca cauti cum trebuie pe net ai informatie suficienta. Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum