Vizitator ovidiu94 Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Incearca si un update de firmware, daca nici asa nu merge...asta e.La cat costa un router acum nu prea merita sa-ti bati capul, mai ales ca e vorba de o chinezarie.De ex. vinde cineva aici pe forum routere profesionale la niste preturi....Updateul este ultimul. Nu e vb de software e hardware. Am consultat multe magazine si nu prea ma incantat ce au. De asta sunt f multumit Link spre comentariu
Vizitator toma_andrei Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 La cati volti functioneaza router-ul? La 9 v? Sigur il alimentezi cu acelasi voltaj? Link spre comentariu
Vizitator ovidiu94 Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 La cati volti functioneaza router-ul? La 9 v? Sigur il alimentezi cu acelasi voltaj?12v e alimentatoru lui Link spre comentariu
Vizitator toma_andrei Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Ce alimentator ai? Tot de 12 V? Masoara daca ai multimetru sa te asiguri ca ai 12 V la capat. Link spre comentariu
nana Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Folosesti cumva clienti de torenti sau programe care initiaza multe conexiunii(deschid porturi). Problemele cu restartul si blocajul ruterelor este acela cand NVRAM-ul atinge limita maxima de utilizare. Astfel cand ai f multe conexiuni active pe langa ca routerele din comert END-user ma refer ca au ram f putin adica in jur de 32MB alea mai cu pretenti si 16 MB alea de buget low. Iar SYS rulat in ram are in jur de 4-8 MB deci ceea ce ramane cam putin, pentru managementul conexiunilor. dar daca ti se restarteaza doar cu messul deschis sau pagina de internet atunci e din alta parte problema. Link spre comentariu
Vizitator ovidiu94 Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Folosesti cumva clienti de torenti sau programe care initiaza multe conexiunii(deschid porturi). Problemele cu restartul si blocajul ruterelor este acela cand NVRAM-ul atinge limita maxima de utilizare. Astfel cand ai f multe conexiuni active pe langa ca routerele din comert END-user ma refer ca au ram f putin adica in jur de 32MB alea mai cu pretenti si 16 MB alea de buget low. Iar SYS rulat in ram are in jur de 4-8 MB deci ceea ce ramane cam putin, pentru managementul conexiunilor. dar daca ti se restarteaza doar cu messul deschis sau pagina de internet atunci e din alta parte problema.Am mai zis ca e problema hardware deci nu e vb de conecxiuni ca se restarteaza si fara cabluri Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Aceeasi problema am si eu cu un router.Faptul ca i-am pus "fanion" la un tranzistor ca al tau l-a ajutat sa nu se mai restarteze/blocheze cam 6 luni pana acum cateva zile.La fel cu procesorul - i-am pus radiator de chipset lipit cu poxipol si pus cu pasta siliconica (are cam 50-60 grade la suprafata) + gauri de racire in carcasa.Treaba e ca sunt facute sa mearga la limita parametrilor,nu ai ce-i face,in timp se degradeaza componentele.Problemele apar de la 4 factori principali :tensiunea de alimentare,temperatura,incarcarea si imbatranirea componentelor.Alimentatorul il poti testa legand in locul alimentatorului un acumulator auto la 12 V.Daca nu se blocheaza e posibil sa ai variatii de tensiune la retea sau alimentatorul e problematic.Caldura o elimini cu radiatoare pe piesele care se incing sau cu spray de racire pulverizat pe placa.Incarcarea o elimini setand mai putine conexiuni simultane la torrente si dc++ .Imbatranirea pieselor o rezolvi cu alte piese in special la condesatori.Am observat ca un condesator imbatranit se incalzeste mai tare in conditii de riplu pe alimentare cum e in cazul surselor in comutatie.Nu considera ca daca proiectantul nu a pus radiator e un lucru bun.Pur si simplu e efectul economiei de piata :economie la materiale si produsul imbatraneste fizic mai repede si esti obligat sa cumperi altul.Daca nu vrei sa admiti asta mai bine cumpara altul si recicleaza-l pe acesta.Daca vrei sa incerci sa recuperezi ceva poti incerca cateva din ideile postate mai sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum