Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

camera foto defecta

Vizitator vodoo_k

Postări Recomandate

Vizitator vodoo_k

am un aparat foto-video DIMAGE X20 - vezi fotoacumulatorii se consuma cam repede..si nu formeaza imaginea pe display..Pe display imi apare cadrul imaginii dar nu vad nimic decat niste "purici" in miniatura...Ce ar fi de facut ? E cam scumpa ca sa fie aruncata la tomberon...Are cineva o parere ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blazeu

1

Vizitator boga alfred

am un aparat foto-video DIMAGE X20 - vezi fotoacumulatorii se consuma cam repede..si nu formeaza imaginea pe display..Pe display imi apare cadrul imaginii dar nu vad nimic decat niste "purici" in miniatura...Ce ar fi de facut ? E cam scumpa ca sa fie aruncata la tomberon...Are cineva o parere ?

ar avea probleme cu obiectivul, nu stiu daca a fost scapate pe jos
Link spre comentariu
Vizitator vodoo_k

obiectiv ? cipul care preia imaginea din periscop sau periscopul (tub cu lentile) ?. Cum pot verifica daca cipul pe care se proiecteaza imaginea prin periscop functioneaza....voi pune niste poze cu cipul cu lentila..Daca ar fi fost scapat...lovit sau ...atunci probabil ca s-ar fi deteriorat perscopul !Zic eu ca periscopul este bun , la o verificare vizuala (l-am scos din aparat) . Ma gandesc ca cipul cu lentila pe care cade imaginea sa nu functioneze...N-am o idee prea clara si banuiesc ca o schema nu exista ..Am verificat conectorii pamblica ..nimic deosebit. Nu gasesc o solutie mai practica de depanare.. A mai avut cineva de-a face cu asa ceva?? Mi-ar prinde bine un sfat (exclus tomberonul)!multumesc!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am si eu un Canon PowerShot A95, care a functionat cativa anisori.... La vremea lui a fost peste 12 milioane... A inceput sa "faca" un fel de dunga peste partea de sus a imaginii, iar acum nu mai "vede" aproape deloc, doar o dunga albicioasa in partea de sus ("simte" oarece variatii de lumina). De pe cartela "vede" (reda) imagini pe ecran, deci tot pe la traductor e beleaua. Inca nu am pus surubelnita pe el, as astepta deocamdata o parere. Mentionez ca obiectivul se escamoteaza si are un capac de protectie in pozitia "strans", astfel incat obiectivul pare in buna stare. Ar ramane traductorul...Multumiri anticipate!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări