Vizitator gabytro Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Salut, am si eu un amplificator Sony, vechi, modelul este: TA-313 (am atasat niste poze). Problema e ca mi s-a ars un canal, are cineva idee unde as putea sa incerc macar sa o repar?Merci frumos Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 jucaria respectiva cred ca a fost a mea(posibil sa ma insel),am vandut-o unui user din bucuresti(nu-i retin numele) cu aceasi defect,un canal ars.defectul este CI-ul final si1125hd 2x25w/8 ohmi care e f vechi si nu se gaseste .o varianta ar fi incercarea de a adapta un alt etaj final dar nu se merita(traf mic 170w)da-mi un apel la 0765536268/0721669828 (sun eu) sa-ti spun mai multe despre ea Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 A fost chiar ?i modificarea postat? pe forum, mai demult. Link spre comentariu
Vizitator gabytro Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 eu am luat o de multi ani de la un magazin second hand si n avea nici o probelma ..a mers f bine timp de un an. Spune mi cat m ar costa s o repar te rog, si cine ar putea s o faca. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 A fost chiar ?i modificarea postat? pe forum, mai demult.da,modificarea era prin adaptarea unui CI de tip stk(nu mai stiu exact modelul) eu am luat o de multi ani de la un magazin second hand si n avea nici o probelma ..a mers f bine timp de un an. Spune mi cat m ar costa s o repar te rog, si cine ar putea s o faca.sa o faci la fel ca inainte (inlocuind CI-ul si1125hd) nu cred ca se mai poate deoarece nu se mai fabrica de mult timp astfel de integrate si nu se gasesc.ca sa inlocuiesti sau se adaptezi ceva in etajul final ,da,dar nu va mai fi ca inainte+ca trebuiesc schimbati cam toti electroliticii ca sunt destul de vechi....sorrypacat de designul ei,in rest e istorie Link spre comentariu
89-CEC Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 A fost chiar ?i modificarea postat? pe forum, mai demult.Am gasit si eu ceva asemanator:http://www.elektroda.pl/rtvforum/files-rtvforum/stk4133_to_si-1125hd_141_1877.jpg Link spre comentariu
Vizitator gabytro Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 daca e cineva care se pricepe s o repare sa mi spuna cat ma costa si rezolvam daca nu ..asta e :( Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Nu cred c? mai merit? banii, decît dac? are o mare valoare sentimental?. Un STK original, de tipul celui din modificare, cost? minim 20-30 E sau $, plus manopera... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum