Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie SONY defecta

Vizitator gabytro

Postări Recomandate

Vizitator gabytro

Salut, am si eu un amplificator Sony, vechi, modelul este: TA-313 (am atasat niste poze). Problema e ca mi s-a ars un canal, are cineva idee unde as putea sa incerc macar sa o repar?Merci frumos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• ari_panterra

2

• 89-CEC

1

Top autori în acest subiect

jucaria respectiva cred ca a fost a mea(posibil sa ma insel),am vandut-o unui user din bucuresti(nu-i retin numele) cu aceasi defect,un canal ars.defectul este CI-ul final si1125hd 2x25w/8 ohmi care e f vechi si nu se gaseste .o varianta ar fi incercarea de a adapta un alt etaj final dar nu se merita(traf mic 170w)da-mi un apel la 0765536268/0721669828 (sun eu) sa-ti spun mai multe despre ea

Link spre comentariu
Vizitator gabytro

eu am luat o de multi ani de la un magazin second hand si n avea nici o probelma ..a mers f bine timp de un an. Spune mi cat m ar costa s o repar te rog, si cine ar putea s o faca.

Link spre comentariu

A fost chiar ?i modificarea postat? pe forum, mai demult.

da,modificarea era prin adaptarea unui CI de tip stk(nu mai stiu exact modelul)

eu am luat o de multi ani de la un magazin second hand si n avea nici o probelma ..a mers f bine timp de un an. Spune mi cat m ar costa s o repar te rog, si cine ar putea s o faca.

sa o faci la fel ca inainte (inlocuind CI-ul si1125hd) nu cred ca se mai poate deoarece nu se mai fabrica de mult timp astfel de integrate si nu se gasesc.ca sa inlocuiesti sau se adaptezi ceva in etajul final ,da,dar nu va mai fi ca inainte+ca trebuiesc schimbati cam toti electroliticii ca sunt destul de vechi....sorrypacat de designul ei,in rest e istorie :jytuiyu :tryre
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări