Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BC546 A sau B

Vizitator djnono

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

3

• zal

3

• remus68

3

• paul14

1

Top autori în acest subiect

Ia fa bine si cauta datasheet-ul pe net, gasesti acolo multe despre tranzistor.Imediat o sa ne intrebi ce beta are un tranzistor la curentul de 4.234235 mA. Daca noi o sa iti spunem sa il masori tu o sa te enervezi? Ce ai vrea, sa il ghicim?Ai net cauta domne cu google catalogul sau pe alldatasheet.com.Legat de treaba cu forumurile ia uite cum exista aici useri avansati care muncesc si fac tot felul de proiecte, iar altii urla ca de ce nu le citeste nimeni din catalog. Ma bucur ca te-ai lamurit, daca vei continua cu atitudinea asta iti pot spune ca putini iti vor simti lipsa.Bine ca nu vrei sa vina cineva acasa la tine sa iti construiasca av800-le.Iar legat de av800 avem subiect dedicat daca vreti sa vorbiti despre constructia lui.Aici de mai vad un post care nu are legatura cu factorul beta al tranzistorilor si influentele lui asupra montajului blochez subiectul.Glumele is au rostul la bodega. Va rog sa pastrati un raport decent intre glume si informatie utila. Daca vreti sa va distrati dati scroll in jos pana ajungeti la bodega si aberati acolo cat vreti! Militianul :pol:

Link spre comentariu
Vizitator djnono

Imi pare rau ca am deranjat! a fost doar o intrebare ca nu stiu ce BC sa pun in av-ul ala adica ala cu a in coada sau b,rog sa ma scuzati pentru atitudinea mea care a fost impulsiva,toate bune!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări