Vizitator djnono Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Salut,vreau sa stiu si eu,ce diferenta este intre BC546A SI BC546B..adica au o diferenta A sau B-ul??!!! multumesc frumos Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Afli din datele lui. Link spre comentariu
Vizitator djnono Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 da....cred ca doar numarul mare de raspunsuri date de tine...spune tot!!!plzzz vreau sa imi raspund-a doar cei care au chef sa ajute pe cineva,restul care v plictisiti incercati altceva!!multumesc pentru posibilele raspunsuri Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 dupa cate mai tin minte, difera factorul de amplificare (beta). acum mi-e lene sa ma uit in datasheeturi, dar poti sa verifici tu. asta daca stii sa citesti un datasheet, ceea ce ma cam indoiesc, dupa raspunsul dat lui zal. Link spre comentariu
Vizitator djnono Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 God!!!! inebunesc,toate forumurile parca is la fel!!! ai intrat sa spui ca iti e lene sa te uiti in datashet!!!!!! de ce nu faci altceva daca nu stii ce eu am intrebat ?? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Citeste datasheetul si vei afla singur ! E foarte clar scris ! Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 ai citit tot ce-am scris? si anume: dupa cate mai tin minte, difera factorul de amplificare (beta)ti-am dat un pont, sa stii unde sa te uiti, si sa te lamuresti singur. oricum, eram sigur ca nu te ajuta, din moment ce habarn nu ai sa cauti cu google 2 amarate de datasheeturi si sa le citesti. ca daca aveai habarn, acum erai lamurit, si nu-l mai pomeneai pe "ala de sus".p.s. - spor la av800/1000 ca parca asta voiai sa construiesti... Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 spor la av800/1000 ca parca asta voiai sa construiesti Este AV3200 ca sint doua in punte ! Link spre comentariu
Vizitator djnono Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Deci forumul asa este pentru a.....iti oferii singur ajutor!! gen cauta pe google,cauta singur!! pai daca fac asta ..l-a ce mai ii un asemenea forum??? nu sa fie ajutat-a lumea????? ok am inteles cum ii treaba pe forumul asta,multumesc anyway!! Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 te rog sa nu intelegi gresit, dar de ce te-am ajuta noi daca nici macar tu nu vrei sa te ajuti. o atitudine mai potrivita pentru tine era sa cauti datasheeturile si sa-ti belesti ochii prin ele, si daca nu intelegeai ceva, puteai sa intrebi, si ti-am fi raspuns cu placere.daca tu vrei tot mura-n gura, n-o sa inveti nimic niciodata. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 difera factorul de amplificare (beta) Ai primit raspunsul de la bun inceput ! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 B?n??enii între ei. :rade:Mai bine v?-ntîlni?i la Bastion, la o bere, sau ce o mai fi de sezon. :bere: Link spre comentariu
paul14 Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Si evident sa aiba la ei datasheet-urile Link spre comentariu
Vizitator djnono Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Ha ha,ai dreptate zal...draq de BC...la urma urmei am vrut doar sa stiu ce naiba sa pun in av800 ala inceput de pe timpul lui decebal sa termin naiba cu el odata! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Pare s? fie un proiect cam mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum