Vizitator muntziu Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 sper sa ma puteti ajuta:D am un mp3 auto sony cdx 5550 cu o problema foarte ciudata pentru mine . se aprinde citeste cd-ul ,dar in boxe nici un sunet si nici in iesirea pentru statie....ce e de facut?multumesc anticipat! Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 trebuie desfacut si verificate lipiturile, respectiv finalii audio.Cum ai verificat iesirea de statie? Ai statie? Sau ai bagat altceva in iesirea rca? Link spre comentariu
Vizitator muntziu Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 am verificat cu statie ....maii are si o problema cu cititul,uneori nu invarte cd-ulscrie read dar nu invarte... Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 daca te pricepi la electronica desfa-l, vezi in ce stare e cablajul, cauta datasheetul de la finali pe net si verifica daca ai la pinii acestora semnalele si tensiunile care trebuie. Daca nu, trebuie dus la reparat. Link spre comentariu
Vizitator muntziu Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 l-am desfacut iar finalul are 4pini negri deci banuiesc ca o parte din el e arsa ....sper sa se rezolve problema daca il schimbmultumesc pentru ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum