blue Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Buna seara, am achizitionat de la Adelaida un receptor de telecomanda pe patru canale cu PIC16F628 , nu am lucrat cu microcontrolere cunosc doar lucruri generale despre acestea .Am urmat instructiunile de invatare a secventelor de coduri pe patru butoane a unei unei telecomenzi TV, comenzile au fost memorate, dar nu le pot selecta corect, sint copmlet aiurea, poate am gresit eu sau telecomanda nu este recunoscuta bine, in fine ,va rog sa-mi spune-ti daca exista o posibilitate de resetare urmata de o noua memorare a comenzilor, va multumesc Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 ai mai postat viewtopic.php?f=68&t=52523&p=458817#p458817ce telecomanda folosesti ? codare RC5? Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Este adevarat, dar nimeni nu mi-a raspuns pe acea sectiune ! la ce se refera acest cod, marturisesc nu prea am studiat telecomenzile moderne Link spre comentariu
Vizitator andreiu21 Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 daca adelaida nu a facut kit-ul cu ceva functie de reset, nu ai cum, deoarece softul inscris in memorie nu se poate descarca nici de pe internet nici "citi" din memorie...astea sunt "copy-right"-urile lor... Cel mai bine ar fi sa li te adresezi chiar lor.(celor de la adelaida) Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Exista pe placa un buton reset, dar actioneaza doar ca anulare a starii canalelor, daca nu se poate face nimic asta este ,oricum multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum