Vizitator costy vl Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Va multumesc mult ,nu este graba ori cum cautam de aproape un an asa ca nui nici o problema. Link spre comentariu
tocen Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 AM TOT CAIETUL SERVICE Link spre comentariu
Vizitator costy vl Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Si totusi are cineva schemele si manualul de la E0304?. Link spre comentariu
block buster Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Nu reusesc sa atasez arhiva cu manualul sevice.Are 9,77MB.Cum sa procedez? Link spre comentariu
Vizitator costy vl Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Va salut cu multumirile de rigoare pentru block buster, va atasez documentatia de la multimetru E 0304.Spor la reparat. http://www.mediafire.com/?g42zmjzmjz2 Link spre comentariu
Vizitator costy vl Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Aici este alt link in caz ca nu functioneaza cel de sus. http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=52605 Link spre comentariu
Vizitator mury Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Aici este alt link in caz ca nu functioneaza cel de sus.http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=52605Multumesc costy pentru schema.Mury Link spre comentariu
Vizitator zmith Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Nu reusesc sa atasez arhiva cu manualul sevice.Are 9,77MB.Cum sa procedez?Ați făcut o treabă foarte bună! V-aș ruga dacă puteți să scanați la o calitate mai bună (DPI ≥ 600)doar schema electrică și organigrama pentru depanare. Le voi lipi eu și le voi curăța de "zgomote".Atașez un exemplu: Link spre comentariu
Vizitator zmith Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 ................. Link spre comentariu
Vizitator zmith Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 ................... Link spre comentariu
djvas Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 M-am apucat de reconditionat un E0304. In cartea tehnica rezistentele din divizor (partea de intrare) sunt trecute ca fiind 25-100 PPM si tolerante sub 1% acolo unde e critic... Insa realitatea este alta.. eu am majoritatea rezistentelor modele uzuale MLT-uri si RMP-uri. In plus foarte multe valori difera de schema. Asa au fost toate aparatele sau am nimerit eu unul facut cu ce a ramas pe stoc ? Aparatul meu este facut in 1987 Link spre comentariu
elm Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Ați făcut o treabă foarte bună! V-aș ruga dacă puteți să scanați la o calitate mai bună (DPI ≥ 600)doar schema electrică și organigrama pentru depanare. Le voi lipi eu și le voi curăța de "zgomote"....&&0){for(var> Manualul postat de @costy_vl este cît se poate de zoomabil, se vede foarte bine - mulțumesc și eu pe această cale pentru dînsul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum