cosmos Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Salut! caut un difuzor 4ohmi 0,5w de la antiradar COBRA model esd 9210 ,poate puteti sa-mi spuneti de unde pot sa-l cumparsau sa-l inlocuiesc cu altul de la o dracovenie de jucarie sau orice altceva.Mii de multumiri! Link spre comentariu
cosmos Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 dimensiunile difuzorului sint: exterior 32mm grosime 5mm Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 cred ca am un radio mic prin casa l-as sacrifica sa ti-l dau tie,are 40mm,banuiesc ca e prea mult Link spre comentariu
Yoshiro Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 cauta difuri de printr-un laptop, s-ar putea sa gasesti si in magazine. Link spre comentariu
cosmos Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 am atasat citeva poze cu difuzorul in cauza Link spre comentariu
cosmos Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Am rezolvat problema ,am gasit intr-un radio ,asadar subiect incheiat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum